Nicolae Ciucă va candida pentru funcția de președinte al României. Cum a făcut anunțul

Ultima actualizare:

Nicolae Ciucă, președintele PNL și fost premier al României, și-a anunțat vineri în ședința conducerii PNL intenția de a candida la alegerile prezidențiale din 2024, relatează G4Media care citează surse liberale. Ciucă a spus în discursul său că PNL trebuie să dea viitorul președinte al României la alegerile din 2024.

Nicolae Ciuca se pregătește să candideze la prezidențialele 2024. Foto: Octav Ganea/Inquam Photos
Nicolae Ciuca se pregătește să candideze la prezidențialele 2024. Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

La acest moment, liderii liberalii iau parte la ședința Biroului Politic Național, care are loc la Sinaia. Scopujl reuniunii este de a decide dacă merg pe liste comune cu PSD sau pe liste separate la cele patru rânduri de alegeri din 2024.

„Să dăm Preşedintele României”

Preşedintele PNL le-a cerut colegilor ”să aibă în continuare capacitatea de răbdare la guvernare şi atitudinea faţă de campania electorală şi competiţia pentru 2024” şi a precizat că nu vor accepta altceva decât tot responsabilitate şi onestitate de la orice partener.

„Prin noi înşine am reuşit de-a lungul istoriei. Prin noi înşine vom reuşi să abordăm alegerile din 2024 şi să le câştigăm. Să dăm Preşedintele României. Pentru că nu există altă soluţie pentru dezvoltarea României. Suntem aici să stabilim strategia şi direcţia. Avem nevoie ca pe baza acestor valori să ne asumăm obiectivele. Pentru îndeplinirea lor avem clar nevoie de o strategie şi un plan. Trebuie să dezvoltăm propriile obiective, propriile linii în conformitate cu ce am asumat ca partid”, a spus preşedintele PNL în deschiderea şedinţei Biroului Politic.

„Am fost suficient de răbdători”

Ciucă a mai spus în discursul inaugural de la ședință că, ”din punct de vedere politic, am fost suficient de răbdători”.

„Din punct de vedere politic cred că am fost suficient de răbdători şi vă cer să avem în continuare capacitatea de răbdare la guvernare şi atitudinea faţă de campania electorală şi competiţia pentru 2024”, a mai spus liderul PNL.

Noi ne tot asumam echilibrul şi responsabilitatea din partea PNL, dar nu fără ca ceilalţi să ţină cont de această onestitate şi trăsătură de caracter pentru ce înseamnă stabilitatea României şi exercitarea actului de guvernare. Sigur că vom fi mereu responsabili şi echilibraţi că aşa suntem noi. Dar nu vom accepta altceva decât tot responsabilitate şi onestitate de la orice partener”, a subliniat preşedintele PNL la Sinaia, potrivit News.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net