Ramona Bădescu s-a certat cu mama ei în pragul Crăciunului

Ultima actualizare:
Ramona Bădescu şi părinţii ei
Ramona Bădescu şi părinţii ei

Chiar daca este plecată de 23 de ani în Italia, pentru Ramona Bădescu a devenit o tradiţie să petreacă sărbatoarea Crăciunului, acasă, la Craiova, alături de părinţii ei. Ceea ce se va întampla şi anul acesta.

Prezentatoarei "Duminicii in familie" i s-au pregatit bucate traditionale, dar si felurile de mancare preferate. Un sigur regret are insa vedeta: nu a reusit sa pregateasca sarmalele impreuna cu mama ei.

"M-am certat cu mama! A pregatit deja sarmalele si nu m-a asteptat sa le facem impreuna. Eu i-am promis chiar din emisiunea "Rai da' buni" ca plec de-acolo direct acasa, la Craiova, sa facem sarmalele impreuna, dar, cand am ajuns pe 22 decembrie, la ora 01.00, mama deja le-a terminat! Imi place s-o ajut pe mama in bucatarie! Acum nu ne ramane decat sa facem salata de boeuf impreuna. Este foarte gustoasa dupa reteta mamei. Prietenilor mei din Italia le place la nebunie salata de boeuf pregatita de mine", marturiseste Ramona Badescu.


    Ramona Bădescu şi părinţii ei
Ramona Bădescu şi părinţii ei

Dar pana in ziua Craciunului, gazda "Duminicii in familie" a fost asteptata de mama ei cu alte bunatati, precum sufleu de praz si zarzavaturi, cas si urda proaspete - pe care nu le gaseste in Italia -, rulada cu ciuperci si o bunatate de fasole cu ciolan.

Ca desert, Ramona a fost rasfatata acasa cu prajitura ei preferata, Garibaldi.

image
image
image
image
image
image
timisoara jpg
calendar ortodox 2020 10 iunie sfantul mucenic timotei episcopul prusiei png
harry și meghan jpeg
shutterstock 529038052 jpg
stop children suicide 2780203 1280 jpg
Greva generala in invatamant 22 mai 2023  Foto Inquam Photos Octav Ganea (6) jpg