Povestea tânărului care și-a părăsit familia. De la vârsta de 16 ani locuiește în trenuri: „Pot să fac tot ce am chef!”

Un tânăr în vârstă de doar 17 ani a decis să ia viața în piept încă de la o vârstă fragedă. Avea doar 16 ani atunci când a decis să plece de acasă și să trăiască în trenuri. Aflați povestea lui Lasse Stolley, din rândurile de mai jos. 

Tânărul care locuiește în tren / foto: Instagram
Tânărul care locuiește în tren / foto: Instagram

Originar din Germania, Lasse Stolley a decis în urmă cu un an să adopte un stil de viață nonconformist. A ajuns să trăiască în trenurile din Deutsche Bahn și să călătorească foarte mult, până în prezent parcurgând 500.000 de kilometri. 

Trenul a devenit o a doua casă pentru Lasse Stolley, care la vârsta pe care o are reușește să se întrețină singur din meseria de programator, banii pe care îi câștigă fiindu-i suficienți pentru traiul pe care l-a ales. 

Din salariul pe care îl primește, minorul cheltuie în jur de 9.000 de euro pe an. Întreaga sa experiență o împărtășește cu internauții prin intermediul blogului său „Life on the train”. De asemenea, a oferit și un interviu pentru o publicație din presa internațională:

„Trăiesc în tren și mă autointitulez nomad digital de un an și jumătate”, a explicat el pentru The Mirror.  

Fiecare nouă zi reprezintă și o nouă provocare pentru el, care verifică orarul trenurilor cu ajutorul aplicației Deutsche Bahn, astfel că în funcție de stare și vreme alege ce destinație străbate în ziua respectivă. 

„Noaptea dorm în trenul Intercity Express, iar în timpul zilei lucrez ca programator. Călătoresc și vizitez o mulțime de țări”, mai spune tânărul.

„Nu am niciun loc în care să mă retrag”

Trenul i-a devenit casă, iar în lipsa acestuia nu ar avea un loc al lui pe care să-l poată numi acasă. În ciuda acestui aspect, nu regretă alegerea făcută, mai ales că separarea de părinți și locuința copilăriei lui îl ajută să obțină independența de care are nevoie. 

„Mi-am părăsit părinții și casa din Schleswig-Holstein și am pornit în această mare aventură. Pot să fac tot ce am chef: dacă am chef să merg la mare, iau trenul spre nord dimineața sau iau trenul spre Alpi pentru o excursie. Nu am niciun loc în care să mă retrag. Casa mea este trenul”, a continuat Stolley. 

Cu toate acestea, recunoaște că nu are deloc parte de intimitate de când locuiește în tren: 

„Nu există intimitate când locuiești într-un tren”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
regina maria jpg
meghan markle harry nigeria gettyimages jpg
autostrada 10 arabia saudita jpg
gara caracal jpg
Transfăgărășan FOTO Shutterstock
tren pelerini sumuleu jpg
sofer de tir sighet ucis belgia jpg
rosii pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net