Recompensă de 10.000 de euro pentru găsirea Melindei. UPDATE: Fata a fost găsită „întâmplător” într-o cameră, pe o saltea

Ultima actualizare:

UPDATE: Sara Melinda, fetița de 13 ani, din Sighetu Marmației, căutată de 6 zile, a fost găsită de polițiști, luni dimineața. Copila, care a fost căutată de jandarmi, polițiști, câini de urmă, un număr semnificativ de voluntari și inclusiv cu drone, a fost găsită în urmă cu foarte puțin timp. Vestea bună este că fata este în viață, iar din primele informații, ar fi fost găsită într-o casă din Sighetu Marmației. Încă nu este clar dacă în tot acest timp a fost la curent cu acțiunile ample privind căutarea ei. 

Descoperită de șeful Poliției din Sighet 

Fata ar fi fost descoperită chiar de șeful Poliției din Sighet, care ar fi spus că a găsit-o „întâmplător”.

„Am găsit-o eu, din întâmplare. Am luat-o, e vie, e ok", a declarat omul legii, potrivit Observator.

Melinda ar fi fost găsită într-o cameră insalubră, pe o saltea, singură. 

Părinții copilei, disperați că nu știu nimic de fata lor de 6 zile, au anunțat duminică, printr-un mesaj video că oferă 10.000 de euro pentru orice informație care va duce la găsirea Melindei.

Știrea inițială:

Familia fetei de 13 ani, din Sighetu Marmației, dispărută de 6 zile este în culmea disperării. Mobilizarea pentru găsirea fetei nu a adus nicio informație despre copilă. Fata a plecat de acasă și nu s-a mai întors, lucru despre care părinții spun că nu s-a mai întâmplat. Ei oferă 10.000 de euro recompensă pentru orice informație care ar putea duce la găsirea Melindei.

image

Ultimele imagini cu Melinda

Melinda Sara Moiș are 13 ani și de 6 zile este de negăsit. Părinții sunt disperați și cer ajutorul oricui. Poliția a obținut câteva imagini cu fata surprinse de camerele de supraveghere din oraș. Melinda apare în mergând la pas prin oraș.

„În cadrul multiplelor căutări efectuate pentru găsirea minorei dispărute la data de 7 noiembrie 2023 polițiștii au verificat cu celeritate fiecare informație primită din partea populației și au fost audiate mai multe persoane.

În continuare polițiștii efectuează căutări și roagă persoanele care dețin informații reale cu pivire la locul unde ar putea fi minora să informeze de îndată poliția. Totodată mulțumim tuturor voluntarilor care s-au implicat în activitățile de căutare a minorei alături de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, salvamontiști și Inspectoratul General de Aviație” a transmis IPJ Maramureș, potrivit vasiledale.ro.

10.000 de euro pentru găsirea fetei

image

În primele zile, după dispariție, mobilizarea pentru găsirea fetei a fost impresionanată. Polițiști, jandarmi cărora li s-au adăugat mulți voluntari au scotocit împrejurimile. Din păcate, fără niciun rezultat. Părinții Melindei sunt descurajați și disperați și lansează un apel pentru toți românii. Mama fetei a anunțat că va oferi o recompensă de 10.000 de euro pentru informații care să ducă la găsirea copilei.

„Suntem într-o situație disperată. Copilul nostru a dispărut de 6 zile. Primele zile de căutări au fost intense, dar nu s-a găsit. Apelăm la toată țara, părinți, adolescenți, copii, bunici, oricine știe ceva despre locul în care se găsește concret. Oferim 10.000 de euro. Ajutați-ne să ne găsim copilul!", spune femeia intr-o înregistrare video. „Puneți-vă în sitiație”, a mai spus femeie care nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net