4 ceaiuri care te ajută să te laşi de fumat

Ultima actualizare:

    Foto: 123rf
Foto: 123rf

Ai încercat de multe ori să te laşi de fumat însă mereu te-ai întors la acest viciu? Ca să renunţi la ţigări, ceaiurile fac minuni, în combinaţie cu multă răbdare şi ambiţie. „Click! pentru femei“ îţi spune cum să le prepari.

  • Reduce anxietatea, de aceea ceaiul de muşeţel este de ajutor persoanelor care vor să se lase de fumat. Poţi bea câte două-trei căni, zilnic. În combinaţie cu gura-lupului, are efecte mult mai puternice şi inhibă pofta de ţigară, potrivit lui Penelope Sach, autoarea cărţii „Vindecare cu ajutorul ceaiurilor din plante“. Torni 200 ml de apă clocotită, peste o linguriţă de flori de muşeţel uscate, apoi laşi la infuzat aproximativ 10 minute. Bei de trei ori pe zi.
  • 2. Ceaiuri care te ajută să te laşi de fumat: eucalipt
  • Când vrei să te laşi de fumat, un alt ceai care te va ajuta este cel de eucalipt. Peste o linguriţă de frunze de eucalipt mărunţite, torni o cană de apă fierbinte şi laşi la infuzat timp de zece minute, după care bei, cu înghiţituri mici. Remediul se administrează de două ori pe zi.
  • 3. Ceaiuri care te ajută să te laşi de fumat: iasomie
  • Persoanele care renunţă la fumat se pot confrunta cu o stare crescută de iritabilitate şi de anxietate. Iasomia are efect relaxant asupra sistemului nervos. Două-trei căni cu ceai de iasomie te face să nu mai dai buzna la pachetul de ţigări. Mai mult, în combinaţie cu ceaiul verde, ajută organismul să lupte împotriva radicalilor liberi, care se produc în timp ce fumezi. Combinaţia dintre aceste două plante este un bun detoxifiant pentru organism. Bei câte două-trei căni de ceai zilnic.
  • 4. Ceaiuri care te ajută să te laşi de fumat: pedicuţă
  • O altă plantă recomandată persoanelor care vor să renunţe la ţigări este pedicuţa. Bea câte o cană de ceai dimineaţa şi seara, înainte de culcare, căci te ajută să depăşeşti stările de anxietatate, cauzate de lipsa nicotinei din organism. Ceaiul de pedicuţă diminuează şi senzaţia de gură uscată, care apare adesea după ce renunţi la ţigări. O cură cu un ceai de pedicuţă este recomadată una-două luni.
image
image
image
image
image
image
Anastasia Pokreshchuk jpg
prostitutie jpg
Amanda Bynes jpeg
lumanari jpg
chei in usa  jpeg
Elsa Thora insta 2 jpg