5 secrete pentru a obţine fericirea, în doi

Pentru asta, spun specialiştii, pentru a fi într-adevăr fericiţi, trebuie să respectăm câteva reguli. Deşi am trăit mereu cu impresia că dragostea şi regulile nu se prea împacă. Aşa că, mai bine, haideţi să le spunem... secrete. Iată, aşadar, cele cinci secrete ale fericirii în doi!

Îndrăgosteşte-te de bărbatul îndrăgostit de tine!

Ce femeie nu s-a îndrăgostit niciodată nebuneşte de un bărbat inaccesibil, de un bărbat care parcă nici n-o observa? Imposibilul are, uneori, efectul unui magnet. Dar e mai bine să reflectezi cât de cât, înainte să te arunci într-o relaţie cu sens unic. Totul e mult mai uşor atunci când alesul tău îţi împărtăşeşte sentimentele.

Ca şi cum nu ai şti şi tu asta! Dar ce să faci atunci când te atrage într-un mod irezistibil un individ total indiferent la farmecele tale sau poate chiar angajat cu (sau chiar şi fără) acte în regulă într-o altă relaţie? Ideea e, spun specialiştii pe probleme sentimentale, că într-un astfel de caz trebuie să pleci de la început cu ideea că îţi va fi mult mai greu să fii fericită. Să te îndrăgosteşti de un bărbat inaccesibil nu înseamnă neapărat că îţi e frică să te angajezi într-o relaţie amoroasă (deşi sunt şi specialişti care susţin asta!). Se întâmplă să te îndrăgosteşti de un bărbat care nu e, la rândul lui îndrăgostit de tine, mai ales dacă eşti o romantică incurabilă şi o femeie exigentă, cu aşteptări, uneori, desprinse de realitate.

Într-o poveste ca asta, ai două soluţii, spun psihologii. Prima e să-l uiţi pe Făt-Frumos, cel deloc liber şi deloc interesat de tine, şi să începi să ieşi cât mai mult în oraş, fără să mai refuzi invitaţiile venite din partea altor bărbaţi. Dacă varianta asta nu-ţi surâde, nu-ţi rămâne decât să începi un joc agresiv al seducţiei cu subiectul pasiunii tale neîmpărtăşite, astfel încât să-l faci să te remarce şi chiar să ajungă să te iubească. Cine ştie? Poate ai noroc.

Pasiunile comune vă fac viaţa mai frumoasă!

Contrastele se atrag, e adevărat, dar valorile, interesele şi pasiunile comune vă fac viaţa mai frumoasă. Dacă aveţi feluri total diferite de a vă petrece timpul liber s-ar putea să apară anumite certuri, avertizează consilierii pe probleme de cuplu. Nu-i grav, se rezolvă repede cu un mic compromis! Dar atunci când vorbim de principii sau de valori sociale, care-va-să-zică de lucruri importante, e ceva mai delicat. Într-un astfel de caz trebuie să eviţi subiectul sau să te arăţi tolerantă faţă de ideile partenerului. Şi, bineînţeles, la fel va trebui să facă şi el!

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub isabela onoriu png
cub morris png
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
image
image
image
image
image
image
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg