Află cum poți mânca inteligent - primești gratis o lecție de nutriție

Anca Bejan, colega noastră, a publicat în noiembrie 2018 cartea „Dieta-Minune: Drumul de la 120 la 60 de kilograme”
Anca Bejan, colega noastră, a publicat în noiembrie 2018 cartea „Dieta-Minune: Drumul de la 120 la 60 de kilograme”

A reușit să slăbească 60 de kilograme doar mâncând zi de zi la aceleași ore. În mai 2019 se împlinesc șapte ani de când urmează acest stil de viață. A publicat povestea ei de succes online, la liber, și de atunci a reușit să schimbe în bine multe vieți. Nu se oprește aici. Anca Bejan, autoarea cărții „Dieta Minune: Drumul de la 120 la 60 de kilograme” a pornit o campanie de informare și vă invită la o lecție gratuită despre nutriție.

Colega noastră, Anca Bejan, autoarea cărții „Dieta-Minune: Drumul de la 120 la 60 de kilograme”, vă invită la lansarea cărții sale joi (14 martie), de la ora 18.00, în București, la Seneca Anticafe (Strada Arhitect Ion Mincu nr. 1). Cei prezenți la eveniment vor avea ocazia să discute cu un medic specialist în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, dr. Oana Dumitrache, și vor înțelege de ce a mânca inteligent presupune a mânca zi de zi la aceleași ore. Invitații prezenți să discute alături de Anca despre acest stil de viață vor oferi celor din public informațiile necesare și vor răspunde tuturor întrebărilor.

„Dragostea aceasta nu se va stinge niciodată”

Oana Dumitrache - Medic Specialist în Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice - atrage atenția: „Avem nevoie de un plan alimentar bine gândit”
Oana Dumitrache - Medic Specialist în Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice - atrage atenția: „Avem nevoie de un plan alimentar bine gândit”

„De îndată ce am aflat despre acest stil de viață am început să-l aplic. M-au uimit rezultatele din primele zile și nu am mai avut nevoie de nimeni și de nimic să mă convingă că acesta este stilul de viață potrivit mie. Acum e mare dragoste! Și cred că dragostea aceasta nu se va stinge niciodată! Acesta este și focul care mă alimentează cu energia necesară pentru a promova Dieta-Minune. Cred că este în dreptul nostru să aflăm despre acest stil de viață, de aceea mă străduiesc să ajungă la cât mai multă lume, dovadă sunt și articolele de pe blog-ul meu, și clipurile cu interviurile realizate, stocate pe canalul de YouTube al proiectului. Nu înțeleg de ce uităm că atunci când primim primele instrucțiuni despre alimentație acestea sunt a mânca din 3 în 3 ore. Nu doar bebelușii și copiii trebuie să mănânce așa, ci noi toți. Ar trebui ca toți medicii în loc de salut să-ți spună asta când te întâlnesc, fie la un consult de rutină, fie cu alte ocazii. Cum să știe omul cum funcționează organismul său, dacă nu i se explică?!”, este de părere Anca Bejan.

Medicul Oana Dumitrache, o altă susținătoare înfocată a acestui stil de viață


    Oana Dumitrache - Medic Specialist în Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice - atrage atenția: „Avem nevoie de un plan alimentar bine gândit”foto: arhiva personală
Oana Dumitrache - Medic Specialist în Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice - atrage atenția: „Avem nevoie de un plan alimentar bine gândit”foto: arhiva personală

De asemenea, și medicul Oana Dumitrache explică de ce este importanta alimentația stabilită după un orar cât mai exact. „Avem nevoie de un plan alimentar bine gândit. Trebuie să știm clar că noi putem risca oricând să ne îngrășăm și să ne îmbolnăvim mai repede, dacă mâncăm haotic și prostii. Nu ne știm de fapt fondul genetic. Și de aia putem dezvolta, ca din senin, ori un diabet agresiv, ori o hipertensiune agresivă, ori probleme mari cu rinichii. Hai să nu ne mai dăm în cap și cu alimentația. Asta este foarte important. Este adevărat că organismul suportă multe, dar și când există un declic, se poate supăra rău”, explică Oana Dumitrache.

Anca Bejan povestește totul despre Dieta-Minune

FotoJet (4) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
foto1 bugetarib jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
Finala Chefi la cutite sezonul 10 Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
Cătină cu miere - beneficii pentru sănătate
raed arafat si klaus iohannis jpg
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară
foto 8 meda contras  Anglia jpg