Algele marine fac minuni cu pielea ta

image
Pulberea de alge poate fi adăugată în tot felul de măşti naturale

Un ingredient puternic extras din alge brune, cunoscut sub denumirea de Fucoidan, prezent în mod obişnuit în alimentaţia japonezilor, s-a dovedit a fi miraculos şi pentru piele. Activează colagenul, elastina şi acidul hialuronic şi poate fi folosit în tot felul de creme şi măşti.

Aţi auzit până acum de „Cosmeto-Genetică”? Imaginaţi-vă că în cosmetică s-a ajuns la un asemenea nivel de cercetare încât se poate stimula potenţialul nostru genetic, astfel încât să ne îmbunătăţim aspectul pielii, aflăm de la Mirela Păduraru, consilier în estetică şi trainer cosmetică&machiaj profesional. „Acest nou concept de cosmeto-genetică l-am descoperit de curând, într-un training la Paris. Acolo, o echipă de cercetători a demonstrat că, prin anumite ingrendiente, se pot reactiva 14 gene responsabile de frumuseţea pielii nostre. Unul dintre ingredientele secrete se bazează pe un activ extras dintr-o macro algă brună: undaria pinnatifida. Cunoscut şi sub denumirea de Fucoidan, acest ingredient are efecte benefice asupra puterii naturale de vindecare a organismului, având chiar efecte remarcabile împotriva cancerului, graţie proprietăţilor sale antitumorale, antivirale, antiîmbătrânire. Această algă foarte bogată în ester wakamic face minuni asupra celor trei componente majore ale matricei extracelulare: colagenul, elastina şi acidul hialuronic”, explică Mirela Păduraru.

Vrei să vezi schimbarea pe pielea ta?

Îţi propunem un experiment. Urmează, timp de 60 de zile, sfaturile de frumuseţe ale specialistului nostru:

  • Adaugă în dieta ta zilnică această algă, pe care o găseşti la magazinele naturiste sub formă de pulbere sau capsule.
  • Consumă un pahar de apă plată la fiecare oră.
  • Pentru ten, aplică următorul ritual: demachiază-te, clăteşte-ţi faţa, aplică o loţiune tonică. Apoi masează tenul cu o felie de ananas proaspăt, fără coajă, timp de un minut (evitând zona ochilor), şi clăteşte.
  • Aplică-ţi săptămânal o mască din 3 linguri de miere, în care adaugi un vârf de linguriţă de algă brună undaria pinatifida, conţinutul unei capsule de vitamina A şi continutul unei capsule de vitamina E. Masează masca timp de 2-3 minute, apoi las-o să acţioneze timp de 30 de minute. La final, clăteşte cu apă călduţă.
  • Nu uita de crema hidratantă de faţă şi cea specială pentru conturul ochilor!
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
cub visarion alexa png
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
reghecampf si anamaria prodan
Furie in Rusia FOTO Captura video jpg
podhoria Sursamonitorulneamt jpg
image
image
image
image
mănăstire San Estevo Ourense sursa youtube jpg
Cappadocia
cub visarion alexa png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Marele Zimbabwe
Ibrahim Kalesic vrea să facă parașutism încă 10 ani jpg