Alimentele care reprezintă un adevărat pericol pentru sănătate. Pericolele neștiute din farfurie

Alimentația sănătoasă și echilibrată a devenit o preocupare din ce în mai mare pentru multe persoane. Cu toate acestea, există o mulțime de pericole ascunse în dieta noastră, care pot avea efecte negative pe termen lung. Iată care sunt alimentele considerate a fi printre cele mai nocive pentru sănătate!

mancare sanatoasa jpg

Carnea de culoare închisă

Potrivit unui studiu realizat de către Agenția Internațională pentru Cercetare în domeniul cancerului, s-a constatat că produsele obținute din carne roșie procesată pot fi asociate cu un risc crescut de dezvoltare a mai multor tipuri de cancer.

Această legătură se datorează, în mare parte, prezenței substanțelor chimice cunoscute sub numele de E-uri, care sunt aditivi alimentari utilizati pentru a prelungi durata de valabilitate și pentru a îmbunătăți gustul și aspectul produselor din carne. Aceste E-uri, în special cele asociate cu procesarea și conservarea cărnii, pot avea efecte nocive asupra sănătății.

Pe lângă potențialul lor cancerigen, produsele din carne roșie procesată sunt, de asemenea, sărace din punct de vedere nutrițional. Citește mai multe pe canal33.ro.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ceausescu sondaj jpg
499992705 1274123354512806 2651166906498329812 n jpg
nyzhnia apsha captura video jpg
Bunica Veruta, foto Facebook jpg
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
caz roxana calin colaj captura video jpg
cum aratanoul buletin electronic romani  jpg
Batrani pensionari fericiti FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net