Alimentele care reprezintă un adevărat pericol pentru sănătate. Pericolele neștiute din farfurie

Alimentația sănătoasă și echilibrată a devenit o preocupare din ce în mai mare pentru multe persoane. Cu toate acestea, există o mulțime de pericole ascunse în dieta noastră, care pot avea efecte negative pe termen lung. Iată care sunt alimentele considerate a fi printre cele mai nocive pentru sănătate!

mancare sanatoasa jpg

Carnea de culoare închisă

Potrivit unui studiu realizat de către Agenția Internațională pentru Cercetare în domeniul cancerului, s-a constatat că produsele obținute din carne roșie procesată pot fi asociate cu un risc crescut de dezvoltare a mai multor tipuri de cancer.

Această legătură se datorează, în mare parte, prezenței substanțelor chimice cunoscute sub numele de E-uri, care sunt aditivi alimentari utilizati pentru a prelungi durata de valabilitate și pentru a îmbunătăți gustul și aspectul produselor din carne. Aceste E-uri, în special cele asociate cu procesarea și conservarea cărnii, pot avea efecte nocive asupra sănătății.

Pe lângă potențialul lor cancerigen, produsele din carne roșie procesată sunt, de asemenea, sărace din punct de vedere nutrițional. Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Placinta de branza de vaci  Sursa foto shutterstock 1323096947 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Zanzibar Tanzania Foto Adevărul
cirese pixabay jpg
image png
Trafic aglomeratie Valea Prahovei FOTO Inquam Photos  Alex Nicodim  jpg
pahar cu apa jpg
muncitori asiatici santier autostrada sibiu pitesti foto Facebook Irinel Scriosteanu jpg
ciorba pasare adobestock jpg
ambulanta Fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net