Alimentul ce reduce riscul de cancer! Consumă-l crud de două ori pe săptămână

Ultima actualizare:

    Alimentul ce reduce riscul de cancer! Consumă-l crud de două ori pe săptămână
Alimentul ce reduce riscul de cancer! Consumă-l crud de două ori pe săptămână

Cercetătorii chinezi au descoperit însă o modalitate simplă şi eficientă prin care poate fi prevenit cancerul de plămâni.

Potrivit oamenilor de ştiinţă de la Centrul pentru Prevenţie şi Control Jiangsu, consumarea usturoiului crud de două ori pe săptămână scade cu 44% riscul cancerului pulmonar. 

Fumatul este cauza principală a acestui tip de cancer. Cercetările arată că riscul ca un fumător să dezvolte cancer pulmonar este redus cu 30% dacă introduce usturoiul în alimentaţia sa. 

Potrivit studiului la care au participat 1.424 de pacienţi cu cancer de plămâni cu 4.500 de adulţi sănătoşi, cei care au mâncat usturoi crud de cel puţin două ori pe săptămână erau mai puţin predispuşi să dezvolte cancer de plămâni, chiar dacă fumau.

Află pe clickpentrufemei.ro cum consumi usturoiul corect!

Beneficiile uluitoare are sucului de pătrunjel

”Depresia duce la cancer. Carnea scurtează viaţa” - Ce sfaturi îţi oferă Prof. Dr. Leon Dănăilă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul William Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lovitura parta jpg
Metoda japoneza de slabit  Iti ia doar 10 minute pe zi  Sursa foto  shutterstock 1807805059 jpg
egipt (315) jpg
femeie coreea1 jpeg
chipul real al lui iisus fotopixabay png
daniel david ubb fb jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cafea turceasc ibric jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net