“Am învins o afecțiune foarte gravă a colonului” (P)

Aşa cum am promis, publicăm un dialog cu un alt expeditor al scrisorilor ajunse la redacţia noastră. Este vorba de o doamnă care a scăpat de o afecțiune gravă cu produsele 100% naturale Elixir of Youth și Digestton. Iată ce am aflat de la doamna Dragu.

  • Redactor - Doamna Dragu, ne-aţi scris despre problema dumneavoastră şi, întrucât ni s-a părut interesantă, am decis să vă contactăm. Spuneţi-ne, vă rog, cum a decurs lupta dintre dumneavoastră şi boală?

D. Dragu - În anul 2009, întrucât mă simţeam tot mai slăbită, lipsită de putere şi deranjată de probleme digestive, precum: dureri abdominale nejustificate, uneori constipaţie, alteori diaree, am decis împreună cu familia mea să merg la un control medical în oraşul în care locuiesc. Astfel, pentru că analizele de sânge trădau existenţa unei afecţiuni grave în organism, iar tomograful nu semnala nicio problemă, am fost supusă unei colonoscopii. Rezultatul acesteia a fost unul mai mult decât alarmant, atât pentru mine, cât şi pentru toţi apropiaţii mei. Fusesem diagnosticată cu un polip gigant pe colon, cu neșansa de a se maligniza în timp.

  • Redactor - Care a fost reacţia copiilor dvs. în momentul respectiv? Cu ce sugestii au venit medicii în întâmpinarea problemei dumneavoastră? 

D. Dragu - Copiii şi soţul erau dărâmaţi moral, simţeam asta în gesturile şi în privirile lor pline de milă şi compasiune, însă au încercat să rămână conectaţi la realitate şi să gândească pozitiv pentru a mă ajuta, deoarece decizia medicilor a fost să mă opereze de urgenţă pentru a preîntâmpina blocarea colonului şi a intestinelor în orice moment, dată fiind dimensiunea colosală a polipului. Recuperarea postoperatorie a fost lungă şi anevoioasă, însă nimic nu s-a putut compara cu teroarea pe care am trăit-o la doar 6 luni după operaţie, când mi s-au depistat alţi doi polipi pe colon. 

  • Redactor - Practic boala recidivase? V-au supus unei noi intervenţii chirurgicale pentru extirpare? 

D. Dragu- Nu, de această dată nu am putut accepta, nu mi-a garantat nimeni vindecarea în urma celei de a doua intervenţie. De aceea, am hotărât să renunţ la lupta cu această boală necruţătoare şi să mă las în voia Domnului. Şi se pare că doar Bunul Dumnezeu mi-a scos în cale produsele naturiste Elixir of Youth și Digestton.

  • Redactor - Cum aţi descoperit aceste produse? În ce măsură simţiţi că v-au ajutat?

D. Dragu - Am aflat despre ele în timp ce urmăream o emisiune tv în perioada mea de convalscenţă şi, cum renunţasem la căutarea vindecării mele pe cale alopată, am decis să apelez la medicina naturistă, la plante şi la beneficiile lor asupra organismului invadat de boală. 

  • Redactor - Aţi obţinut vreun rezultat administrând produsele mai sus menționate? 

D. Dragu - Am reuşit ceea ce nu au reuşit medicii şi intervenţiile lor chirurgicale, am reuşit ceea ce nu au reuşit tratamentele medicamentoase; am învins, m-am întors la o viaţă normală şi fericită alături de familia mea.  Analizele şi colonoscopia repetate la fiecare jumătate de an, nu mai indică niciun semn de recidivă și asta după o cură de 6 luni cu aceste remedii naturale. 

Dumnezeu să ne binecuvânteze! 

Redactor: Pentru mai multe informații: 0748.112.420

8 boca arsenie  jpeg
Mihaela Borcea 9 jpg
FotoJet jpg
eticheta alimente jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
andreea tonciu 43 jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
image
image
image
image
transylvania 3902156 1920 jpg
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg