Aronia, fructul miraculos, se cultivă și în România

Ultima actualizare:

    Preparatele din fructe de aronia sunt benefice pentru activitatea cerebrală și pentru imunitate   Sursa foto: Basilica.ro
Preparatele din fructe de aronia sunt benefice pentru activitatea cerebrală și pentru imunitate Sursa foto: Basilica.ro

Tot mai mulți nutriționiști români sunt interesați de puterea terapeutică a fructelor de aronia. Aduse din America de Nord și în Europa, aceste fructe miraculoase au trezit interesul unor fermieri din țara noastră pentru efectele lor terapeutice.

Fructele de aronia au proprietăți anticancerigene și detoxifiante și sporesc vitalitatea organismului datorită concentrației foarte mari de vitamine, de antioxidanți  și de substanțe nutritive pe care le conțin. ”Studii recente au dovedit că aronia  contribuie la menținerea sănătății creierului, previne pierderile de memorie, îmbunătățește funcțiile cerebrale, întărește  sistemul imunitar, echilibrează metabolismul și este de un real folos în perioadele de concentrare, de tensiune mentală și nervoasă. Totodată, acest fruct miraculos inhibă dezvoltarea cheagurilor de sânge și ateroscleroza. Fermierii români susțin că în țara noastră clima influențează boabele de aronia care sunt mai dulcegi. Aronia mai poartă numele și de ”fructul inimii”, fiind foarte eficient pentru mușchiul inimii”,  precizează terapeuta Maria Niculescu.

O cură  cu preparate de aronia face minuni pentru organism

Există două preparate Nera Plant: Capsulele Memo-complex și Tinctura  care  conțin extrase din fructele de aronia, iar o cură cu aceste tonice   are efecte  excelente pentru  revigorarea organismului.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net