Așa îți vei menține tenul tânăr timp îndelungat!

Ultima actualizare:

    Masca naturală pe bază de cacao şi iaurt împiedică îmbătrânirea prematură a tenului.www.clicksanatate.ro
Masca naturală pe bază de cacao şi iaurt împiedică îmbătrânirea prematură a tenului.www.clicksanatate.ro

Uită de tratamentele scumpe și de problemele tenului uscat. Această combinație de alimente te va ajuta să beneficiezi de  hidratare, luminozitate și un ten frumos timp îndelungat.

Tenul tău are nevoie de îngrijire în fiecare zi, iar asta nu înseamnă  doar curățare ci și hrănire cu substanțe nutritive care te vor ajuta să ai o piele frumoasă și hidratată.Învață să folosești  măști naturale făcute în casă, care îngrijesc pielea în profunzime. Una dintre cele mai bune soluții ar fi să încerci masca naturală pe bază de cacao și iaurt, potrivită pentru orice tip de piele.

Hidratează pielea uscată

Această mască îți este utilă deoarece exfoliază, previne apariția ridurilor și vindecă acneea, susțin secialiștii site-ului styletips101.com. Rezolvă una dintre cele mai fine probleme în ceea ce priește sănătatea și calitatea tenului tău.Masca naturală pe bază de cacao și iaurt pe lângă faptul că este potrivită pentru orice tip de piele, te va ajuta să te menții tânăr și să împiedici îmbătrânirea prematură a tenului.Pentru asta ai nevoie de două linguri de iaurt grecesc, o bucată de banană, o linguriță de lapte bătut, o linguriță de cacao, o linguriță de suc de lămâie proaspăt stors,o linguriță de miere.

Află pe Clicksanatate.ro cum se prepară și cum se aplică masca!

Castravetele-amar, leacul diabeticilor10 sfaturi pentru a evita durerile de spate în sarcină 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net