Aşa redai strălucirea părului primăvara

Ultima actualizare:

    Pe lângă folosirea balsamului la fiecare spălare, o dată pe săptămână, oferă-i părului o mască hrănitoare
Pe lângă folosirea balsamului la fiecare spălare, o dată pe săptămână, oferă-i părului o mască hrănitoare

Vremea frumoasă de primăvară îţi oferă un motiv în plus să arăţi tuturor un păr strălucitor şi plin de viaţă. Câţiva paşi uşor de urmat te vor ajuta să compensezi agresiunile suportate de părul tău pe parcursul lunilor reci. În plus, îl vor face sănătos şi atrăgător.

Ajută-l să se regenereze

Nu te-ai decis pentru o coafură nouă care să respecte tendinţele dictate de noul sezon? Dacă vrei să-ţi păstrezi tunsoarea pe care o ai deja, nu uita o regulă de aur: vârfurile trebuie tăiate o dată la două luni.

Extremităţile părului sunt expuse unor traume mecanice la contactul cu hainele, eşarfele, iar din cauza vopsirilor repetate acestea sunt predispuse deshidratării. Tocmai de aceea este nevoie să previi neplăcerile şi tăind vârfurile. Aşa vei permite regenerarea părului şi vei evita aspectul neplăcut al firelor despicate şi terne.

Revitalizează culoarea

Expunerea la soarele de primăvară poate atenua nuanţa naturală, dar şi pe aceea a unui păr vopsit. Aşa că nu ezita şi transformă părul tern într-un păr plin de culoare. Alege o vospsea cu pigmenţi puternici care să te scoată din anonimat.

Împrospătarea culorii are întotdeauna un impact imediat asupra aspectului tău general şi redă părului strălucirea. Poţi menţine culoarea vie folosind şampoane care promit o dublă rezistenţă, atât împotriva apei, cât şi a razelor UV.

Măştile sunt necesare

Produsele de îngrijire a părului acţionează de la exterior spre interior. Când le foloseşti va trebui să ai aşteptări realiste. Ele nu tratează problemele, ci le atenuează. Starea părului deshidratat şi fragil este agravată de starea generală a corpului afectat de astenie şi de stresul adaptării la noile temperaturi. Tocmai de aceea, îngrijirea completă este obligatorie.

Află mai multe trucuri pe clicksanatate.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net