Bea lapte pentru un organism sănătos şi tânăr

Ultima actualizare:

Laptele este alimentul cel mai armonios şi mai sănătos din câte există.

Bogat în nutrienţi şi vitamine, acesta ne oferă doza zilnică de calciu şi magneziu, ne menţine sănătatea organismului, dar şi tinereţea şi frumuseţea. Iată de ce e bine să consumăm acest aliment!

Răcoritor, uşor, uleios, pur şi hrănitor, laptele participă la formarea ţesutului muscular şi osos şi vindecă bolile stomacului. Substanţele minerale, enzimele şi proteinele care se găsesc în lapte ajută la formarea factorilor de apărare a organismului împotriva diferiţilor microbi, inclusiv împotriva bacilului tuberculozei.

De asemenea, laptele fortifică şi redă strălucirea pielii. Înlătură senzaţia de arsură a palmelor, picioarelor şi ochilor, curăţă sângele, activează digestia, înlătură extenuarea şi acţionează ca un tonic.

De aceea, laptele e un aliment ideal pentru oamenii bolnavi, căci restabileşte starea de sănătate şi îi ajută să trăiască mai mult.

Îmbătrânirea prematură poate fi prevenită dacă introducem laptele în alimentaţia noastră zilnică, ajutând astfel corpul să se regenereze de la sine. În cazul persoanelor trecute de 65 de ani, laptele le fereşte de inconvenientele care apar odată cu înaintarea în vârstă.

Laptele conţine pro-biotice, care au rolul de a echilibra şi regenera flora bacteriană responsabilă pentru imunitatea organismului. El este bun şi în curele de slăbire, deoarece taie pofta de mâncare.

Mai mult,  întăreşte muşchii şi de aceea este indicat persoanelor care practică sport. Consumul de lapte este o cale pentru a vă destresa, de aceea este recomandat să beţi o cană înainte de culcare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
Fun Zone jpeg 1 jpeg
bucatarie pexels jpg
rosii tomate istock jpg
printesa kalina a bulgarieri sotul copilul AFP jpg
statuie mihai Eminescu colaj facebook jpg
tantari jpg
wizz air pixabay jpg
cetate ardud
image
actualitate.net
image
actualitate.net