Beneficiile uleiului de pește asupra sănătății


    Uleiul de pește este recomandat persoanelor care  suferă de alergii.clickpentrufemei.ro
Uleiul de pește este recomandat persoanelor care suferă de alergii.clickpentrufemei.ro

În ultimii ani, uleiul de pește a câștigat din ce în ce mai multă popularitate. Principalul motiv pentru care există din ce în ce mai mulți cumpărători ai acestui produs se datorează cantității mari de Omega-3 și efectelor sale pozitive asupra sănătății.

Recomandarea faţă de uleiul de peşte este să nu fie consumat în cantităţi excesive. De fapt, o porţie de trei grame pe zi este o doză mai mult decât suficientă. În schimb, excesul poate provoca stare de greaţă şi de ameţeală.

Principala formă de ulei de peşte este în capsule, care conţin exact valoarea zilnică recomandată. În plus, prin faptul că este un produs extras din peşte, uleiul poate fi obţinut şi dintr-o dietă bogată în peşte, în cazul în care nu doreşti să incluzi capsulele în alimentaţie. Printre acestea se numără: somonul, stridiile, tonul, sardinele.

Printre principalele beneficii pe care le are uleiul de peşte asupra sănătăţii se numără:Este bun pentru sănătatea inimii

Uleiul de peşte ajută la prevenirea bolilor cardiace, a artritei şi a unor tipuri de cancer. Merită să subliniem că diferite studii (recente) au arătat că, deşi ajută inima, cele mai bune rezultate sunt obţinute din consumul de peşte. Cu toate acestea, uleiul de peşte este mult mai eficient pentru că previne afecţiunile care afectează arterele, precum şi reducerea riscului de atac de cord.

Descoperă alte beneficii ale uleiului de peşte pe clickpentrufemei.ro. 

Plantele care ajută ficatul

7 motive ca să mănânci broccoli

oana zavoranu si sotul
cub ravan popescu png
horoscop 26 martie jpg
carina veghiu jpg
narcisa suciu si Daria jpg
cub daniel nuță png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
atac armat jpg
image
image
image
image
image
image
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg