Beţi sucurile naturale pe stomacul gol!

Ciorbele şi tocanele gătite „ca la mama acasă" au avantajul gustului şi al ingredientelor 100 % naturale. Şi totuşi, consumul continuu de alimente prelucrate termic este urmat de degenerarea progresivă a celulelor şi ţesuturilor. Nu există nici un alt medicament care să poată fi folosit de organism pentru regenerare mai bun decât sucurile naturale.

Sucurile de fructe au  virtuţi purificatoare

Dacă sunt alese fructe suficient de variate şi bine coapte, ele îi pot furniza organismului minerale, vitamine şi toate glucidele de care acesta are nevoie.

Sucurile de legume  sunt regeneratoare

Ele conţin toţi aminoacizii, mineralele, sărurile, enzimele şi vitaminele necesare, cu condiţia să fie consumate proaspete, crude, fără conservanţi şi să fie extrase în mod corect din legume.

La extragerea sucului, e esenţial ca fibrele să fie complet terciuite, pentru ca elementele vitale să treacă în lichid. Lipsite de fibre, sucurile de legume sunt asimilate în 10-15 minute şi sunt folosite aproape în întregime pentru hrănirea şi regenerarea ţesuturilor, cu minimum de efort din partea aparatului digestiv. Dacă sunt extrase incomplet, sucurile vor conţine apă vitală organică, folositoare, însă vor avea o cantitate redusă de vitamine şi enzime.

Iată câteva recomandări importante: 6 Consumaţi sucurile de fructe şi legume pe stomacul gol. 6 Evitaţi combinarea sucurilor de legume cu cele de fructe. 6 Aşteptaţi-vă la câteva efecte adverse la începutul curei de dezintoxicare, precum senzaţia de greaţă, de leşin sau insomnia. Acestea trec însă repede. 6 Sucurile se pot păstra la rece şi în sticle bine închise maximum 12 ore.

Trei sucuri importante

Morcov

Stimulează pofta de mâncare şi ajută digestia. Este sursa cea mai bogată în vitamina A şi conţine cantităţi însemnate din vitaminele D2, C, E, D, F. Reprezintă un ajutor preţios în menţinerea structurii osoase a dinţilor. Se pot consuma între 0,5 şi 4 litri pe zi

Sfeclă roşie

Este foarte preţios pentru refacerea globulelor roşii. În general, băut simplu, mai mult de un pahar o dată, poate da greaţă şi ameţeală. De aceea, vă recomandăm să consumaţi mai puţin la început şi să creşteţi cantitatea până la un pahar mare de două ori pe zi.

Ţelină

Cel mai mare avantaj al acestui suc îl reprezintă conţinutul ridicat de sodiu organic, care menţine calciul în formă solubilă. Le e util persoanelor care au consumat multe zaharuri şi amidon concentrat (pâine albă, macaroane, orez decorticat).

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg