Bolile ţi se citesc în ochi

Ultima actualizare:

Prin iridologie se studiază irisul, mai precis se analizează culoarea lui, structura, petele toxice de pe suprafaţa irisului şi pe cele pigmentare, lacunele.

De asemenea, sunt studiate forma, diametrul, deplasarea şi eventualele deformări ale pupilei. Sclerotica este şi ea analizată şi se urmăreşte aspectul culorii şi prezenţa vaselor de sânge.

În funcţie de structura, culoarea şi diferitele marcaje ale irisului, dar şi de aspectul pupilei se obţin informaţii despre predispoziţia spre anumite boli, despre rezisţenta organsmului la diferite agresiuni şi reactivitatea individuală, precum şi despre capacitatea de recuperare după o boală, dar şi diversele tulburări funcţionale şi organice ale organelor.

Nu în ultimul rând, prin scanarea irisului poate fi stabilită starea generală psihoemoţională. Tendinţa spre anxietate şi depresia pot fi descoperite cu uşurinţă cu ajutorul iridologiei.

Identifică predispoziţiile genetice

Prin scanarea irisului se poate obţine un răspuns de înaltă precizie cu privire la predispoziţiile deja cunoscute sau suspectate din corp. Mai mult, se poate descoperi unde există zone mai sensibile în corp şi se recomandă măsuri speciale pentru a întări zonele vulnerabile.

Cine se poate adresa unui iridolog

Această metodă nu are contraindicaţii şi pot beneficia de procedură atât persoanele sănătoase, cât şi cele cu diferite afecţiuni.

Persoanele sănătoase care doresc să li se evalueze starea de sănătate trebuie să ştie că prin această metodă pot preveni dezvoltarea anumitor boli la care nu ştiau că au predispoziţie, dar care pot fi în starea latentă şi asimptomatice. Un iridolog va şti să explice ce e de făcut pentru menţinerea sănătăţii la cote maxime.

Poţi afla şi dieta cu care să slăbeşti

„Iridologia este o metodă deosebit de eficientă în profilaxie, deoarece pacientul poate primi recomandări utile referitoare la alimentaţie, mai ales dacă doreşte să slăbească, la hidratare, mişcare fizică în funcţie de predispoziţiile şi tulburările prezente la nivelul irisului", spune medicul Ruxandra Constantina, specialist în naturopatie-apifitoterapie, gemoterapie, iridologie, biorezonanţă, reflexoterapie.

Continuare pe clicksanatate.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net