Carnea marinată în bere te apără de cancer

Ultima actualizare:

    Carne marinată
Carne marinată

Vremea e din ce în ce mai caldă, iar grătarele încep să sfârâie. Cercetătorii americani  au găsit o metodă prin care carnea devine mai puţin cancerigenă atunci când e gătită la grătar: baiţul de bere.

Oamenii de ştiinţă, citaţi de Daily Mail, spun că dacă lăsăm carnea de grătar la marinat în bere se reduce formarea de substanţe cancerigene. Berea neagră este cea mai eficientă, înjumătăţind hidrocarburile aromatice policiclice (PAH), care au fost dovedite ca substanţe cancerigene.

Cercetătorii americani spun că aceeaşi bere băută rece în timp ce carnea sfârâie pe grătar este foarte bună şi pentru reducerea substanţelor nocive care se activează atunci când carnea începe să se gătească.

Ei au demonstrat asta prin studierea cărnii de porc marinată timp de patru ore în bere fără alcool şi în bere neagră, carne care apoi a fost gătită pe un grătar obişnuit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
oala presiune jpeg
mircea diaconu jpg
Yoon Suk Yeol. Foto: captură video
Banner Carmen Harra
panouri solare risc hackeri jpg
ceai freepik jpg
tarani romani cuptor jpg
Ploaie Autostrada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net