Carnea marinată în bere te apără de cancer

image
Carne marinată

Vremea e din ce în ce mai caldă, iar grătarele încep să sfârâie. Cercetătorii americani  au găsit o metodă prin care carnea devine mai puţin cancerigenă atunci când e gătită la grătar: baiţul de bere.

Oamenii de ştiinţă, citaţi de Daily Mail, spun că dacă lăsăm carnea de grătar la marinat în bere se reduce formarea de substanţe cancerigene. Berea neagră este cea mai eficientă, înjumătăţind hidrocarburile aromatice policiclice (PAH), care au fost dovedite ca substanţe cancerigene.

Cercetătorii americani spun că aceeaşi bere băută rece în timp ce carnea sfârâie pe grătar este foarte bună şi pentru reducerea substanţelor nocive care se activează atunci când carnea începe să se gătească.

Ei au demonstrat asta prin studierea cărnii de porc marinată timp de patru ore în bere fără alcool şi în bere neagră, carne care apoi a fost gătită pe un grătar obişnuit.

cub anamaria prodan animat gif
image png
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
cub alina sorescu png
FotoJet (4) jpg
skynews ledger stone windsor castle 5909638 jpg
Simona Halep, Instagram jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (2) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg
bunicul luizei melencu supravegheat diicot jpeg