Castanele tratează problema circulaţiei deficitare


    Proprietăţile antianemice şi remineralizante fac din castane aliatul perfect pentru menţinerea sănătăţii tale în sezonul rece.www.clicksanatate.ro
Proprietăţile antianemice şi remineralizante fac din castane aliatul perfect pentru menţinerea sănătăţii tale în sezonul rece.www.clicksanatate.ro

Castanele comestibile au un gust dulce şi un conţinut scăzut de calorii însă sunt extrem de bogate în minerale, vitamine şi fitonutrienţi.

Castanele comestibile le poţi găsi cu uşurinţă în rafturile supermarketurilor sau în pieţe, astfel că uşor umezite şi coapte 20 minute la cuptor şi vei obţine o gustare sănătoasă şi saţioasă.

Unul dintre aspectele pozitive ale castanelor este acela că  nu conţin gluten (proteina ce provoacă un dezechilibru la nivelul intestinului subţire şi chiar boala celiacă).

Proprietăţile bacteriostatice, antianemice şi remineralizante fac din castane aliatul perfect pentru sănătatea ta în sezonul rece mai ales.

Normalizează circulaţia sangvină

În cazul în care ai probleme cu varicele, inflamaţiile sau cu circulaţia sangvină deficitară, suplimentele pe bază de castane reprezintă o alternativă eficientă pentru a remedia această problemă.

Mai mult de atât grecii sunt de părere că ele sunt mult superioare migdalelor, alunelor şi nucilor deoarece au un aport nutritiv mult superior.

Fie că le consumi prăjite, copate, fierte fie în supe creme, castanele sunt absolut delicioase.

O simplă baie cu frunze de castan te va ajuta să îţi întăreşti vasele de sânge şi să scapi de inflamaţiile de la nivelul picioarelor. Şi asta mai ales datorită conţinutului de escină extrem de benefic în aceste probleme. În cazul flebitelor, a ulcerelor varicoase sau a tromboflebitelor decoctul din coajă de castane este soluţia naturii.

Află pe Clicksanatate.ro mai multe motive să mănânci castane comestibile!

Remedii naturale pentru a scăpa de durerile în gât

Ce nu trebuie să lipsească din dieta niciunei femei

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
cub sebastian țopescu png
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia