Ce păţesc bărbaţii dacă nu mai poartă chiloţi. Trebuie să aibă mai multă grijă în alegerea lenjeriei intime

Ultima actualizare:

    Foto: 123rf
Foto: 123rf

Reprezentanţii sexului tare trebuie să aibă mai multă grijă în alegerea lenjeriei intime, deoarece le poate afecta fertilitate.

Aceasta este concluzia unui studiu realizat de cercetătorii din întreaga lume.Specialiştii le recomandă bărbaţilor să renunţe la  chiloţi sau boxeri pentru a avea o relaţie sexuală mai bună. De la alergii la fertilitate şi durere, oamenii de ştiinţă prezintă avantajele şi dezavantajele fiecărui model în parte.

  • Lenjeria din mătase. Nu este recomandată, deoarece poate provoca intertrigo, o formă de dermatită, care lasă pielea roşie şi inflamată. La bărbaţi, aceasta se manifestă în special în zona abdomenului.
  • Chiloţi mulaţi. Aceştia pot provoca dureri la nivelul testiculelor, deoarece, din cauza faptului să sunt foarte strânşi pe corp, reduce mişcarea. Cel mai bine ar fi ca bărbaţii să evite astfel de chiloţi, pentru că îşi pun în pericol fertilitatea. În astfel de cazuri, urologii recomandă purtarea boxerilor, pentru a păstra o temperatură mai scăzută în zona genitală.
  • Boxerii. Medicii nu recomandă purtarea lor când bărbatul este implicat într-o activitate sportivă. În timpul exerciţiilor fizice, el trebuie să poarte lenjerie intimă mai strânsă pe corp pentru a preveni durerile testiculare. În rest, boxerii sunt excelenţi, deoarece permite ca pielea din zona intimă să respire, iar temperatura să fie cu cel puţin 3 grade mai mică decât a organismului, adică de circa 35 de grade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net