Ce poate face un dezumidificator WiFi și cum să alegi unul bun pentru locuința ta

#Best buys
Ultima actualizare:
image

Foto: alecoair.ro

Umezeala poate fi cel mai mare pericol care se ascunde în casa ta. Nu doar că îți poate distruge casa, dar îți poate cauza ție și familiei tale mari probleme de sănătate. Pot apărea rinite alergice, se poate agrava astmul, iar unele mucegaiuri care apar din cauza umezelii afectează sistemul nervos și poate duce la dureri de cap sau la dificultăți de concentrare și chiar depresie. Pentru a învinge umezeala ai nevoie de dezumidificator WiFi

De ce dezumidificator WiFi? Nu doar pentru că îl poți controla de la distanță, ci și pentru că poți avea mai multe detalii importante pe aplicația de smartphone sau tabletă, precum statistici relevante pe baza cărora să tragi concluzii cu privire la perioadele în care se face mai multă umezeală.

Însă cum poți afla că în casă e umiditate în exces. Sunt câteva semne care ar trebui să vă pună în gardă. De exemplu, fiți atenți la ferestre și vedeți dacă apare condens pe geamuri pentru că mucegaiul crește ca urmare a umidității excesive, mai ales la tocuri, acolo unde se scurge apa. 

Analizați cu atenție pereții și tavanul și vedeți dacă aveți zugrăveală crăpată sau scorojită. Sub aceste bucăți de zugrăveală s-ar putea să găsiți și mucegai care începe să se formeze. Uitați-vă în spatele mobilei. Mai ales dacă a fost lipită de perete, nu a fost lăsat un spațiu să circule aerul și e umezeală în cameră, se formează mucegaiul. Mai mult, e periculos și pentru că lemnul absoarbe mucegaiul și mirosul se impregnează în aproape toate lucrurile. 

Trebuie să verificați foarte bine baia și bucătăria, acolo unde există, de obicei, un excedent de umiditate. Verificați în special spațiile înguste. Nu în ultimul rând, dacă aveți aer condiționat, verificați în jurul admisiei sau pe filtrul de aer, pentru că se întâmplă de multe ori ca acolo să se formeze colonii de mucegai. Dacă aveți unul dintre aceste semne, e clar că aveți nevoie de un dezumidificator WiFi. 

Dezumidificator WiFi. La ce să fii atent când alegi unul

Pentru a alege un dezumidificator WiFil eficient și potrivit pentru nevoile tale trebuie să fii atent la câteva detalii tehnice. În primul trebuie să te uiți la capacitate dezumidificatorului. Aceasta se măsoară în litri pe zi și îți alegi aparatul potrivit în funcție de suprafața care trebuie dezumidificată. De exemplu, modelul AlecoAir D14 Purify are o capacitate de 12 litri în 24 de ore și este recomandat pentru o suprafață de 15 - 20 de metri pătrați. În același timp, modelul AlecoAir D16 Purify e recomandat pentru suprafețe mai mari, de 25 - 30 de metri pătrați. Apoi, foarte important este și principiul de funcționare și cele mai bune sunt cele condensare/compresor, adică principii asemănătoare aerelor condiționate. 

Este importantă și capacitatea rezervorului - cu cât este mai mare cu atât va fi golit mai rar. Sunt modele care au rezervoare cu o capacitate de la 12 litri până la 55 de litri. 

O conexiune WiFi este foarte importantă pentru că te ajută să controlezi aparatul de la distanță. De asemenea, prin aplicația dedicată îl poți seta rapid și de oriunde să acționeze în diverse scenarii. E foarte important că poți să creezi moduri de pornire și oprire în funcție de vremea de afară sau rutina ta zilnică.  

De asemenea, un dezumidificator WiFi bun, de ultimă generație oferă funcții de purificare, mod de uscare a rufelor sau setare „child lock”, utilă pentru cei care au copii mici și vor să-i protejeze de aparatele din casă. 

Dacă sunteți în căutarea unui dezumidificator WiFi și vreți să aflați mai multe detalii tehnice și care vi se potrivește precum și o ofertă de prețuri și diverse alte informații puteți afla accesând - ACEST LINK

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate în buline și William, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alimente sanatoase jpg
Ceausescu facebook jpg
mancare de tip fast food jpg
televizor istock jpg
ninsoare jpeg
timisu de sus png
poza mare pestera jpg
pantofi dunare budapesta captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net