Ceaiul de păducel, leac pentru bolile de inimă

Ultima actualizare:

    Ceaiul de păducel întăreşte organismul
Ceaiul de păducel întăreşte organismul

Cunoscut mai ales pentru rolul major în tratarea afecţiunilor inimii, păducelul este o plantă medicinală care conţine antioxidanţi, acizi graşi esenţiali, vitamine şi minerale. Ceaiul de păducel, combinat din flori şi frunze, întăreşte organismul şi îl fereşte de boli infecţioase grave.

Reduce anxietatea şi depresia

Cunoscut şi pentru proprietăţile sale calmante, de liniştire şi de prevenire a episoadelor depresive, păducelul este un foarte bun remediu natural pentru insomnii. Se recomandă o cană cu infuzie de păducel, înainte de culcare, sau 10-15 picături de tinctură de păducel, administrate seara.

Elixir pentru inimă

Administrarea a 2-3 căni pe zi de ceai de păducel, în cure de foarte lungă durată (6 luni minimum), previne apariţia sau agravarea bolilor de inimă şi a bolilor vasculare, previne depresia şi alterarea capacităţilor mentale ce apar odată cu vârsta. Este un extraordinar tonic cardiac, la fel ca şi extractul din frunze de păducel. Cea mai recomandată perioadă pentru începerea curelor cu păducel este sezonul rece, când aparatul cardiovascular şi sistemul nervos fac un mare efort de adaptare, dar şi în perioadele foarte călduroase, când riscul de infarct creşte exponenţial.

Acţiune antioxidantă

Datorită proprietăţilor antioxidante pe care le are, păducelul combate efectele nocive ale radicalilor liberi asupra organismului, prevenind dezvoltarea unor afecţiuni grave, precum cancer. Planta previne apariţia osteoporozei, îmbunătăţeşte memoria şi concentrarea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net