Ceaiuri care te ajută să dormi bine


    Ceaiul de tei este relaxant, uşor sedativ, influenţează favorabil stările nervoase şi produce un somn odihnitor.www.clicksanatate.ro
Ceaiul de tei este relaxant, uşor sedativ, influenţează favorabil stările nervoase şi produce un somn odihnitor.www.clicksanatate.ro

Un somn liniştit, în urma căruia să te trezeşti dimineaţa odihnit şi plin de energie poate fi obţinut cu ajutorul ceaiurilor din plante.Ai avut o zi agitată la muncă, ţi-e greu să te relaxezi şi să adormi? Stilul de viaţă agitat, grijile, stresul şi alimentaţia îşi pot pune amprenta asupra calităţii somnului, atât de important pentru refacerea organismului. Ei bine, o cană de ceai cald, înainte de a te băga în pat, te poate ajuta să te odihneşti pe parcursul nopţii.

Muşeţelul are proprietăţi calmante

Florile de muşeţel, pe cât de mici şi de parfumate, pe atât de benefice sunt pentru sănătatea noastră. Ceaiul de muşeţel este perfect seara, înainte de somn, după o zi grea şi istovitoare. Pentru a combate insomnia, stresul şi oboseala, bea o cană cu ceai de muşeţel neîndulcit la o oră după cină. Infuzia se prepară din 2 linguriţe plantă uscată la 200 ml apă clocotită.

Florile de tei au efect liniştitor

O altă plantă frumos mirositoare, cu efect calmant şi liniştitor, este teiul. Băut seara, înainte de culcare, ceaiul de tei este relaxant, uşor sedativ, influenţează favorabil stările nervoase şi produce un somn odihnitor. Planta este eficientă şi pentru reducerea tensiunii arteriale. Infuzia se prepară dintr-o linguriţă de flori la 250 ml apă clocotită.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte leacuri ai la îndemână când nu te poţi odihni!

Hepatita C nu atacă doar ficatul!

Cum să îţi înfrumuseţezi privirea

FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub andi moisescu olivia steer png
cub catalin botezatu dubai png
foto sex jpeg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Bradul din Gubbio jpg
Joc video Iisus Hristos jpg
Fishtopher jpg
Cadouri de Moș Nicolae 2022
eren yilmaz tiktok jpg
bani plati stare de urgenta jpeg