Cel mai bun remediu pentru un colon sănătos


    Fie că alegi să o consumi crudă, fiartă, în suc sau în salate, sfecla îţi oferă o veritabilă porţie de sănătate.www.clicksanatate.ro
Fie că alegi să o consumi crudă, fiartă, în suc sau în salate, sfecla îţi oferă o veritabilă porţie de sănătate.www.clicksanatate.ro

În toată agitația zilnică uităm cât de importantă este alimentația echilibrată și cu timpul organismul prezintă tot mai des semne ale îmbătrânirii și a faptului că organele nu mai funcționează la fel de bine și de eficient. Un organism epuizat începe să tragă semnale de alarmă vizibile mai ales la nivelul ochilor, a ficatului și a colonului.

Tocmai timpul, dușmanul cel mai de temut al nostru este motivul pentru care trebuie să începi cât mai curând să introduci în alimentația ta acest remediu natural și la îndemâna oricui, mai ales că ajută la curățarea grăsimilor din ficat, sprijinind în același timp și buna funcționare a tranzitului intestinal și mai presus de toate fiind eficient în combaterea stresului la nivel celular.

Remediu bun a se consuma în stare crudă

Deși gustul nu este tocmai unul placut, însă când te gândești la sanatate și vei vedea îmbunătățirile, vei alege să îl consumi din ce în ce mai des.

Îți va oferi un efect revigorant și totodată nutritiv.

Atunci când te alimentezi ține cont de faptul că mai ales în această perioadă ai nevoie de un aport cât mai mare de vitamine și minerale și mai ales ai nevoie de mișcare.

Aceste aspecte îți vor menține sistemul imunitar puternic și silueta sub control.

Sfecla, sursă excelentă de antioxidanți

Fie că alegi să o consumi crudă, fiartă, în suc sau în salate, sfecla îți oferă o veritabilă porție de sănătate. Bogată în cele mai bune vitamine dintre care amintim vitaminele A, C, E, B1, B2, B2, C, acidul folic dar și fibre, magneziu, fier, cupru, fosfor.

Află pe Clicksanatate.ro cum să prepari leacul cu sfeclă!

Ferește-te de depresie cu aceste alimente!

Ce contraindicații are zeama de varză

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg