Cele mai bune pietre prețioase pentru terapia cu cristale

Ultima actualizare:

    Pietrele preţioase pot fi folosite ca tratament pentru alungarea stresului.www.clicksanatate.ro
Pietrele preţioase pot fi folosite ca tratament pentru alungarea stresului.www.clicksanatate.ro

Cu ajutorul pietrelor prețioase se pot trata diverse afecțiuni, datorită proprietăţii lor de amplificare a energiilor și a unei frecvenţe superioare celei biologice.

Cristaloterapia sau terapia cu pietre prețioase nu înlocuieşte medicina tradiţională, ci ajută ca tratamentul să fie mai eficient. Această terapie pare a avea un efect placebo, căci mulţi dintre bolnavi se vindecă datorită încrederii pe care o au în eficienţa tratamentului cu cristale. Dar această explicaţie nu este decât parţial adevărată.

Studiile au demonstrat că un cristal bine tăiat poate să concentreze curgerea particulelor încărcate energetic. Trebuie pornit de la faptul că vindecarea durează mult mai puţin dacă ne folosim piterea minţii. Şi aici ne ajută cristaloterapia.

Rubinul și perlele, eficiente

Pietrele preţioase pot fi folosite ca tratament pentru alungarea stresului şi a afecţiunilor sistemului circulator sau digestiv. Există opt pietre preţioase care au acest efect şi câteva semipreţioase care sunt folosite în terapii. Rubinului, perlelor, coralilor, smaraldului, pietrei lunii, diamantului, safirului sau cristalului de ochi de pisică li s-au atribuit în trecut puteri magice. Pe lângă acestea, alte 75 de pietre semipreţioase au efect curativ, şi pot schimba chiar temperamentul unei persoane, prin culoarea şi vibrațiile lor.

Pietrele preţioase galbene tratează afecţiunile rinichilor, iar cele portocalii sunt recomandate în tratarea virozelor sau a artritelor, pentru că îndepărtează durerile şi induc o stare de calm.

Despre rubin se crede că este eficient în tratarea afecţiunilor cardiovasculare, psihice, dar şi oftalmologice.

Smaraldul simbolizează tinereţea şi renaşterea. Culoarea sa verde are efect calmant, îndepărtează migrenele, problemele ochilor şi regelează tensiunea arterială.Coralii măresc abilităţile intelectuale, creativitatea, puterea de concentrare şi comunicarea. În funcţie de culoarea lor, aceştia acţionează asupra inimii, sistemului circulator sau muscular. Coralul roşu stimulează circulaţia sângelui şi este folosit în tratarea hemoragiilor sau chiar a leucemiilor. Cel alb este recomandat mămicilor pentru alăptare şi bărbaţilor pentru creşterea fertilităţii. Coralul negru alungă stările depresive, insomniile sau coşmarurilor.

Safirul acţioneaza asupra creativităţii, intuiţiei şi stimulează introspecţia.

În formă de piramidă sau sferă?

Cristalele în formă de piramidă receptează energiile prin bază şi le transmit prin vârf sub forma unei spirale. Un diamant poate vindeca orice suferinţă a sistemului nervos.

Sferele din cristal pot vindeca bolile de metabolism, însă ele sunt foarte rare. Au puterea de a emite energii în toate direcţiile, lucru benefic pentru toate organele.

Află pe clicksanatate.ro mai multe beneficii ale terapiei cu cristale!

„Nu mai scap de balonare! Ce afecțiune aș putea avea?“

20 de lucruri pe care nu le ştiai despre corpul uman

image
image
image
image
image
image
codul lui hammurabi colaj captura video jpg
viata sanatoasa freepik jpg
aldo moro captura video jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
gaius appuleius diocles captura video jpg
donald trump printul harry colaj gettyimages jpg
bere istock jpg
teodosie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net