Chisturile ovariene pot fi eliminate fără bisturiu

Ultima actualizare:

    Propolisul contribuie la absorbția chisturilor ovarieneSursa foto: Adevărul.ro
Propolisul contribuie la absorbția chisturilor ovarieneSursa foto: Adevărul.ro

Deseori, la un control de rutină, medicul ginecolog depistează că pacienta consultată are mai multe chisturi ovariene. Desigur, există paciente care vor să îndepărteze chisturile fără ajutorul cuţitului, apelând la ajutorul plantelor care să le resoarbă.

Pentru astfel de situații fericite, Eugen Giurgiu, doctor în biochimie cu competenţe în fitoterapie şi nutriţie, în studiul    „Elimină chisturile fără bisturiu!” recomandă o terapie care a dat rezultate foarte bune. Tratamentul trebuie urmat zilnic.  Înainte de micul dejun se administrează câte 20 de picături de tinctură de propolis, turnate pe o bucăţică de pâine. De asemenea, zilnic, se consumă câte doi litri de infuzie preparată dintr-un amestec de plante : măceşe, creţişoară, gălbenele, salvie şi ţintaură (câte o lingură din fiecare) şi doi litri de apă plată sau apă de izvor. În paralel cu leacurile interne, este indicat şi un tratament extern simplu: spălături vaginale zilnice cu o infuzie preparată din mai multe plante cu puternice efecte antiinflamatoare: salvie, muşeţel, coada-şoricelului, nalbă-mare, trifoi roşu şi creţişoară. Tratamentul este foarte eficient și nu are efecte adverse: De la caz la caz,  tratamentul se administrează un interval de câteva luni.          

image
image
image
image
image
image
codul lui hammurabi colaj captura video jpg
viata sanatoasa freepik jpg
aldo moro captura video jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
gaius appuleius diocles captura video jpg
donald trump printul harry colaj gettyimages jpg
bere istock jpg
teodosie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net