Combate astenia de prim─âvar─â cu muguri de plop

simeon stalpnicul png
Ac┼úiunea mugurilor de plop este recunoscut─â ├«n afec┼úiuni precum bron┼čita acut─â sau cronic─â, astmul bron┼čic.www.clicksanatate.ro

Pentru îngrijirea pielii și stimularea cicatrizării rănilor superficiale, unguentul din muguri de plop este ideal. Din acești muguri se prepară și alte remedii, ca pulberea sau tinctura, cu efecte benefice în tratarea multor boli.

Tinctura alungă stările de astenie și bolile respiratorii

Pentru a trata afec╚Ťiunile sistemului nervos, tinctura (c├óte 50 de pic─âturi de 3-4 ori pe zi) ac╚Ťioneaz─â ├«n durerile de cap, ├«n accesele de febr─â ╚Öi ├«n st─ârile de astenie fizic─â ╚Öi psihic─â.

Ac╚Ťiunea mugurilor de plop este recunoscut─â ├«n afec╚Ťiuni precum bron╚Öita acut─â sau cronic─â, astmul bron╚Öic, tusea de diferite etiologii, laringitq, durerile de g├ót, gripa, guturaiul, hemoragiile pulmonare, tuberculoza. Pentru astfel de situa╚Ťii se recomand─â folosirea tincturii din muguri de plop. Are efect expectorant ╚Öi fluidizant al secre╚Ťiilor bron╚Öice, antiviral, antiseptic dar ╚Öi stimulent imunitar.

Pulberea stimuleaz─â imunitatea

Pentru combaterea cancerului, mugurii de plop sunt de ajutor, pentru c─â au efect de stimulare a imunit─â╚Ťii, de reglare hormonal─â ╚Öi ac╚Ťiune citostatic─â direct─â. Pentru a ob╚Ťine acest efect, se ia c├óte o linguri╚Ť─â de pulbere de muguri de plop de 4 ori pe zi, pe stomacul gol, ├«ntr-o cur─â prelungit─â de minimum 3 luni.

Afl─â pe Clicksanatate.ro cum s─â scapi de hemoroizi cu un leac din muguri de plop!

Din ce ├«╚Ťi iei mai mult calciu dec├ót din lactateC├ónd este ├«ngrijor─âtoare rana pe col 

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
image png
regina letizia (5) jpg
image png
jojo vacanta culinara jpeg
cove si sotia in turcia JPG
image
image
image
image
iphone usb c
image png
carrie si boris johnson
regina letizia (5) jpg
colaj editare foto 2 jpg
florin citu 1 840x500 jpeg