Consumaţi cu moderaţie cafea la ibric!


    Ce este dragostea? (FOTO Arhiva Click!)
Ce este dragostea? (FOTO Arhiva Click!)

Zilnic, cafeaua preparată la ibric este savurată de milioane de consumatori. Dar un studiu, realizat de specialiştii olandezi, ne temperează elanul.

Realizatorii studiului ne recomandă să consumăm cu moderaţie deliciosa licoare. Aceştia au constatat că persoanele care beau cinci ceşti de cafea preparată la ibric pe zi, un interval de o lună, vor avea probleme de sănătate. În acest caz, nivelul colesterolului „rău"este cu 7% mai mare.

Chiar şi cafeaua decofeinizată are acest efect nociv când este consumată în exces. Creşterea nivelul de colesterol „rău" se datorează cafestolului, o substanţă prezentă în compoziţia cafelei nefiltrate , aşa cum este cea preparată la ibric.

Specialiştii au observat că această substanţă inhibă activitatea a trei gene care ar trebui să menţină colesterolul la un nivel constant. În schimb, cafeaua preparată la filtru şi cea instant nu conţin cafestol şi nu au acelaşi efect nociv asupra sănătăţii noastre, spun specialiştii olandezi.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
infidelitate jpeg
image
image
image
image
image
image
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg
Victor Piturca jpeg
maxresdefault jpg