Cum să scapi rapid de o durere de cap

Ultima actualizare:

    Poţi scăpa de dureri de cap dacă mănânci lămâie cu zahăr.www.clicksanatate.ro
Poţi scăpa de dureri de cap dacă mănânci lămâie cu zahăr.www.clicksanatate.ro

Migrenele sunt cu adevărat îngrozitoare; doar dacă le trăieşti ştii cât de adevărat este acest lucru:  îţi strică întreaga zi, nu te poţi concentra la ceea ce ai de făcut şi, astfel, îţi va fi afectată întreaga activitate. Practic, atunci când ai dureri de cap, nu mai eşti bun de nimic.

Ce poţi să faci? Ai la îndemână câteva pastille care te pot ajuta să scapi de neplăcutele dureri de cap. Însă, dacă nu vrei să te îndopi cu medicamente, poţi apela la numeroase remedii naturiste. Iată câteva leacuri cu ajutorul cărora vei scăpa destul de rapid de migrene:  

Leacuri la îndemână: lămâia, menta şi grapefruit

Poţi scăpa de dureri de cap dacă mănânci lămâie cu zahăr. Câteva feliuţe din acest fruct pot face minuni în acest sens. Există şi o variantă mai soft: poţi alege limonadă de lămâie, adaugi câteva cuburi de gheaţă, dar şi nişte frunze proaspete de mentă.

Şi dacă vei pune pe frunte comprese cu suc de lămâie şi le vei lăsa acolo timp de 5-7 minute, vei scapa de nesuferitele dureri de cap. De asemenea, vei uita de migrene şi dacă mănânci câteva frunze de mentă ori dacă storci un grapefruit şi bei zeama rezultată (ai nevoie de un pahar de 250 de ml).

Salvia, un alt remediu natural excelent în tratarea durerilor de cap

Un alt leac ce te poate scăpa de migrene este şi infuzia de salvie. Această plantă este bogată în substanţe antiinflamatoare, are rol antiseptic şi antimicrobian, fiind de mare ajutor şi în vindecarea durerilor de cap care apar când suferi de răceală.

Află pe clicksanatate.ro mai multe remedii contra migrenelor!

Floarea-soarelui regenerează pielea arsă de soare

Ce se ascunde în spatele jocului Pokemon Go. Îţi poate afecta serios sănătatea

image
image
image
image
image
image
image png
tesla jpg
calendar ortodox 2021 22 februarie aflarea sfintelor moaste din evghenia png
vasile certezanu jpeg
casatorie creier jpg
baza 2 oz jpeg
Ciorba 1b jpg
1 isaac newton jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net