Cură de slăbire cu miere de albine

image
Renunțați la zahăr și la îndulcitorii artificialiwww.clickpentrufemei.ro

Una dintre rezoluțiile din acest an este să scăpați de câteva kilograme în plus care vă dau mari bătăi de cap. Am ghicit, nu-i așa? Așa că, vreți să începeți o dietă, dar nu știți care este cea care vă va ajuta, cu adevărat, să obțineți o siluetă de invidiat.

Noi vă recomandăm cura de slăbire cu miere de albine, care nu este deloc una drastică. 

Chiar dacă voi știți că mierea îngrașă, această dietă vă va ajuta să dați jos kilograme bune destul de rapid și nici nu va trebui să renunțați la alimentele preferate. Pare ireal, dar e cât se poate de simplu. Iată despre ce este vorba:

Iată "regulile de aur" ale curei de slăbire cu miere de albine

În urma unor cercetări efectuate timp de mai mulți ani, un nutriționist renumit din Marea Britanie (Mike McInnes) a ajuns la concluzia că înlocuirea zahărului cu miere în timpul zilei și adăugarea unei lingurițe cu miere într-o băutură caldă înainte de culcare neutralizează mecanismele cerebrale responsabile pentru pofta de dulciuri. Deja sună bine, nu-i așa?

Așa a ajuns nutriționistul să conceapă o cură de slăbire cu miere de albine care nu exclude din planul zilnic gustările și deserturile interzise de obicei în alte diete și s-a dovedit a fi una extrem de eficientă.

Iată câteva "reguli de aur" ale curei de slăbire cu miere de albine pe care dacă le veți respecta cu strictețe veți avea surpriza să slăbiți un kilogram, chiar două, pe săptămână. Nu este o dietă care să vă ajute să slăbiți peste noapte, dar este una care nu vă va îmbolnăvi.

Citește în continuare pe clickpentrufemei.ro.

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
marcela fota
zodiac 600x400 jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
politisti arestare
foto fb marius budai
regina elisabeta meghan markle jpeg
bolid incendiu PNG
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
parinti uk 2 jpg