De ce să nu mai mănânci niciodată margarină. Cât de dăunătoare poate fi

Ultima actualizare:

    Consumul des de margarină poate creşte riscul de cancer, micşorează colesterolul bun şi îl măreşte pe cel rău.www.clicksanatate.ro
Consumul des de margarină poate creşte riscul de cancer, micşorează colesterolul bun şi îl măreşte pe cel rău.www.clicksanatate.ro

Margarina a fost dezvoltată în anii 1860 de către chimistul francez Hippolyte Mège Mouriès, fiind recunoscută în Europa şi brevetată în America abia 10 ani mai târziu.

Acest aliment a fost inventat pentru a fi un înlocuitor mai ieftin al untului, într-o perioadă în care acesta devenise un produs de lux în Franta; astfel şi oamenii mai săraci aveau cu ce să-şi ungă pâinea.

Iată cât de multe E-uri conţine acest produs

E 100 – colorant sintetic, acesta este destul de periculos pentru că duce la scăderea glicemiei. Pe de altă parte, merită menţionat şi faptul că în cantităţi mari creşte secreţia biliară.

E 160a – aditiv alimentar care colorează în portocaliu. Acest colorant sintetic are o toxicitate deloc de neglijat. Specialiştii atrag atenţia asupra faptului că acest E în doze mari colorează pielea în galben.

Află pe clicksanatate.ro care sunt efectele nocive ale consumului des de margarină

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate în buline și William, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
poza mare pestera jpg
pantofi dunare budapesta captura video jpg
shutterstock 2087054215 jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
edgardo mortara jpg
WhatsApp Image 2024 11 22 at 18 37 31 jpeg
vlad tepes krmz jpg
Crowne Plaza Drona2 5 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net