Dieta de 5 zile care te scapă de kilogramele nedorite

4 mai 2016
article img
Slăbește cu cea mai nouă cură de slăbire: dieta de la jobwww.clicksanatate.ro

Dacă de Paşti ţi-ai permis să guşti din toate bunătăţile de pe masă, acum este timpul să te întorci la o dietă echilibrată şi câteva zile de detoxifiere, care să te salveze de cele câteva kilograme în plus şi să-ţi confere energie.

 Pasca, drobul şi fripura de miel sunt delicioase, însă pot crea dezechilibre şi îţi sabotează silueta pe care o doreşti impecabilă la vară.„O cură de detoxifiere ce respectă principiile nutriţiei ortomoleculare vă va ajuta nu doar să eliminați câteva kilograme, dar cel mai imporant va aduce fitonutrienți la nivelul celulelor, ajutându-le să consume energie în mod optim, să neutralizeze radicalii liberi şi să elimine reziduriile şi toxinele. 5 zile în care se consumă sucuri bio din fructe şi legume, cu un aport întotdeauna mai mare din legume decât cel din fructe alături de un regim hipocaloric vă poate ajuta să scăpaţi de 5% din greutate, în condiţiile în care foamea este aproape inexistentă”, explică Dr. Horaţiu Albu, specialist în nutriţia ortomoleculara şi master în biologia moleculară a cancerului.

Programul de detoxifiere durează 5 zile

Programul de detoxifiere durează 5 zile în care se aduce un aport fito-micronutrițional de excepție în condițiile unei rații energetice de pană la 5000 Kcal (pană la 1000 Kcal/zi). Pe perioada celor 5 zile se pot consuma în plus lichide necalorice precum apă (de preferat variantele oligominerale) sau alte băuturi nealcoolice fără îndulcitori calorici, exceptând cafeaua.

„Eu înclin către apă și 2-6 cești pe zi (cca 30 – 45 ml/ ceașca) dintr-un ceai verde japonez de tip Matcha veritabil, de foarte bună calitate, precm ceaiurile verzi japoneze Matcha de la Ippodo sau Matcha Bio Lebensbaum, care dau un imbold metabolismului de a favoriza arderea grăsimilor”, adaugă dr. Horaţiu Albu.Dieta hipocalarica presupune:

Citeşte mai multe despre acest subiect pe clicksanatate.ro