Doamnelor, iată câteva sfaturi pentru slăbit rapid!

image
Specialiştii recomandă să consumaţi zilnic 1.800 – 2.000 de calorii

Primăvara este sezonul ideal pentru a începe o dietă de slăbit, susţin nutriţioniştii americani de la Health Magazine.

Conform specialiştilor, începând cu luna martie este ideal să reducem cantitatea de carbohidraţi din alimentaţia zilnică (regimul recomandat este 40% carbohidraţi şi 45% grăsime timp de trei săptămâni).

Cantitatea de proteine din alimentaţie nu trebuie să depăşească 15%, însă proteinele trebuie consumate în zilele cu antrenamente. Regimul pentru un corp perfect la plajă trebuie să fie de 12 săptămâni.

La micul dejun, consumaţi 150 de grame de cereale pentru fibre, un ou fiert şi beţi un pahar cu lapte. Prânzul trebuie să fie alcătuit din 41% carbohidraţi, 19% proteine şi 40% grăsime.

Specialiştii recomandă ca odată cu încălzirea vremii să înceapă antrenamentele: 30 de minute de alergare şi 40 de minute de exerciţii cardio, în trei zile pe săptămână.

După antrenament, specialiştii recomandă să consumaţi iaurt şi batoane proteice. În această perioadă se recomandă să consumaţi cel puţin o salată mediteraneană pe zi, să beţi două căni de ceai verde (una dimineaţa şi una la amiază).

Aveţi grijă să menţineţi o cantitate de 1.800 – 2.100 de calorii în dieta zilnică. Respectaţi un regim de somn corespunzător pentru a reduce secreţia de cortizol din organism, care face ca stresul să devină insuportabil.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
andreea mantea 2 JPG
cub larisa iordache png
FotoJet (1) jpg
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
horoscop ( FOTO pixabay )
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
avion american F-16 foto us air force
Cesonia postelnicu   foto TNB   main jpg
image
image
image
image
farmacie baza jpeg
alexandru arsinel jpeg
image png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
cub arsinel fii png
1 cum sa te pregatesti de toamna jpg jpeg