Drojdia de bere sprijină sistemul imunitar. Are numeroase beneficii pentru organism

Proaspătă, uscată sau tablete, drojdia de bere este una dintre cele mai ieftine şi eficiente metode de prevenire şi tratament cunoscute, fiind eficientă într-o gamă variată de afecţiuni. Este un probiotic natural eficient care are grijă de imunitatea ta şi te ajută atunci când ai probleme digestive. 

image

Sursă excelentă de vitamine, proteine şi minerale, este ideală pentru revigorarea şi energizarea organismului şi este şi un aliat esenţial pentru frumuseţe.

Sistemul imunitar. Datorită vitaminelor şi mineralelor pe care le conţine, drojdia de bere îţi stimulează sistemul imunitar, îţi îmbunătăţeşte tonusul şi te ajută în lupta împotriva oboselii în perioadele suprasolicitate.

Probleme digestive.  Balonarea este adesea un semn al digestiei lente şi al unui intestin leneş, iar drojdia este un activator digestiv foarte bun. Conţine o tulpină bacteriană, denumită Saccharomyces cerevisiae, care îţi va stimula flora bacteriană, acţionând asupra regenerării florei intestinale rapid şi eficient, la fel cum o face un probiotic. De asemenea, te ajută în tratarea diareei sau a altor afecţiuni ale instestinului. 

Stare de greaţă. Drojdia de bere îţi este de ajutor ca să îţi calmezi stăriile de greaţă. În special femeilor însărcinate le este utilă, ajutându-le să le reducă vărsăturile şi greaţa care apar pe parcursul sarcinii.

Colesterol şi tensiune. Datorită conţinutului ridicat de potasiu, calciu şi magneziu, drojdia de bere combate hipertensiunea, iar prin conţinutul de niacină şi beta-glucan ajută la reducerea colesterolului LDL (colesterolul rău) şi la creşterea celui de tip HDL (colesterolul bun).

Slăbit. Dacă vrei să slăbeşti, atunci e bine să ştii că în drojdia de bere se găseşte tot complexul de vitamin B, care are un rol important în descompunerea carbohidraţilor, a grăsimilor şi a proteinelor.

Glicemie. Dacă ai risc de diabet sau suferi de diabet, atunci consumă cât mai multă drojdie de bere. Este bogată în crom, un mineral esenţial care ajută la menţinerea unui nivel normal al glucozei din sânge. 

Anemie. Dacă te confrunţi cu deficit de fier, dacă oboseşti uşor, dacă eşti anemic, atunci e bine să faci o cură cu drojdie de bere pentru că drojdia este cea mai bună sursă de fier. De asemenea, te ajută şi dacă ai probleme cu asimilarea mineralelor, în special a magneziului şi a calciului.

Cosmetică. Datorită aportului de vitamine B şi săruri minerale, ea ajută la reglarea producţiei de sebum a pielii şi o face mai hidratată, mai luminoasă şi mai netedă. Combinată cu legume, cum ar fi morcovii, drojdia de bere protejează pielea împotriva razelor ultraviolete. Pentru sănătatea părului, comprimatele care conţin drojdie ajută  părul subţire, fragil, care şi-a pierdut strălucirea, iar în acelaşi timp luptă împotriva căderii sau încetineşte albirea lui. În ceea ce priveşte sănătatea unghiilor, după câteva săptămâni de utilizare a drojdiei de bere, vei vedea că unghiile tale devin mai rezistente, mai tari şi nu o să ţi se mai rupă aşa uşor, scrie doc.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
mucegai baie jpg
Calendar 30 decembrie: 1947   Regele Mihai a fost forțat să abdice printr o lovitură de stat comunistă jpeg
image png
Motivele care explică duritatea războinicilor spartani jpeg
gradina freepik jpg
image png
delta dunarii foto AMDTDD jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net