Iată cum scapi de frica de avion!

avion click jpeg
www.clickpentrufemei.ro

Statisticile arată că sunt oameni cărora le este frică să călătorească cu avionul. Dacă unii se tem să urce în el, dar teama se mai risipește cu cât urcă în altitudine, alții sunt de-a dreptul terifiați întregul drum.

Ce mai bună modalitate de a scăpa de această frică și de a te bucura de cel mai sigur mijloc de transport este să-ți înfrunți temerile.

Doctorul George Fieldman, care este specializat in psihoterapie cognitiv – comportamentală, are câteva idei despre cum să scapi de această frică, mai des întâlnită decât crezi.

Specialistul avertizează că administrarea medicamentelor și/sau a alcoolului ca forma de „tratament“ pentru teama de zbor este mai mult decât periculoasă. În plus, spune George Fieldman, acestea nu fac decât să perpetueze problema, iar următorul zbor va fi cel puțin la fel de înfricoșător. Tu doar ai ascuns problema, nu ai înfruntat-o.

Tehnici de calmare, pentru o călătorie mai plăcută

Hipnoterapeutul Jennie Francis recomandă câteva soluții menite să-ți îmbunătățească drumul. Încă de la urcarea în avion, trebuie să te concentrezi asupra respirației.

Pentru început, respiră timp de patru secunde, apoi ține încă patru secunde respirația și, în final, expiră încet, calm. Vei simți cum începi să te calmezi treptat. Repetă acest exercițiu.

Află pe clickpentrufemei.ro cum să scapi de frica de avion. 

Cum să previi răul de avionSfaturi pentru a cumpăra bilete ieftine de avion

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
andrei rosu mihaela bilic png
cub muzica populara braconier png
image png
FotoJet jpg
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
Charlene de Monaco
Polițista din Cernăuți împușcată mortal. Foto: Facebook/ Libertatea Cuvântului Cernăuți
Alaska Rusia FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Ales Bialiatski jpg
Masacru la o creșă din Thailanda png
Cherri Lee jpg
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Luna