În timpul concediului, drojdia de bere este un remediu care contribuie la revigorarea organismului


    Drojdia de bere are efecte tonice asupra organismului
Drojdia de bere are efecte tonice asupra organismului

Terapeuții din numeroase țări apreciază că, în timpul concdiului , drojdia de bere, acest aliment –medicament , contribuie la revigorarea organismului. De aceea, o cură cu drojdie de bere este binevenită. Mai mult, nutriționiștii care au studiat îndeaproape efectul drojdiei de bere în organism susțin că , persoanele care urmează o astfel de cură în timpul concediului își refac forțele și se mențin în formă multă vreme.

Specialiștii în medicină alternativă au ajuns la concluzia că drojdia de bere poate fi comparată, fără teama de a greși, cu o ”fabrică de medicamente”. Când au făcut această afirmație, cercetătorii respectivi au tras concluzia că administrarea drojdiei de bere remediază o serie de carenţe din organism: vitaminele D și E (biotina), complexul B (B1, B2, B3, B5, B7, B8, B9, B12, B15), enzimele şi mineralele în forme uşor asimilabile de organism (calciu, magneziu, fosfor), dar și oligoelementele vitale pentru sănătate, seleniul şi cromul.

Drojdia de bere trebuie consumată de cardiaci

Consumul de drojdie de bere scade nivelul colesterolului „rău” .Totodată, acest aliment-medicament, bogat  în cele mai importante substanțe active, combate hipertensiunea. Numeroasele studii au demonstrat că hipertensiunea arterială și  colesterolul ”rău” sunt doi dintre factorii majori  implicaţi în apariţia bolilor de inimă. De aceea, bolnavilor  cardiaci li se recomandă să consume periodic suplimente alimentare pe bază de drojdie de bere.

Și persoanele anemice este bine să profite de efectele acestui aliment tonic

Pentru un adult, o doză benefică de drojdie constă în consumul a trei lingurițe  de trei ori pe zi, pe stomacul gol: dimineața, apoi la prânz și seara.  Terapeuții recomandă o cură de acest fel atât persoanelor anemice, cât şi celor care au probleme de asimilare a mineralelor, în special de magneziu şi calciu. În acest caz, cura trebuie urmată și după terminarea concediului (21 de zile, timp în care se administrează câte trei lingurițe pe zi, înaintea meselor principale).

Drojdia de bere scurtează perioada de convalescență

Dacă suntem răciți chiar în timpul concediului, specialiștii în medicină alternativă recomandă ca bolnavii să consume câte trei linguriţe de drojdie proaspătă pe zi. Vitaminele şi mineralele conținute de drojdie, în frunte cu seleniul, îşi fac „datoria”: ele întăresc imunitatea şi scurtează perioada de convalescenţă.

Acest tratament este eficient și în cazul hepatitelor virale

Numeroase studii  au dovedit că persoanelor suferinde de hepatitele viralem, A, B şi C, este bine să urmeze un tratament similar, deoaree drojdia ține sub control aceste afecțiuni.

Cura cu drojdie tratează cu succes psoriazisul

Cura cu drojdie de bere este de mare ajutor suferinzilor de psoriazis.  Pentru această afecțiune se administrează câte trei lingurițe pe zi. În acest caz  cura se continuă și după concediu, un interval de o lună. După o pauză de 21 de zile, cura se poate repeta.

Tratamentul cu drojdie de bere revigorează sistemul nervos

Tratamentul cu drojdie de bere are efecte extraordinare asupra sistemului nervos! S-a constatat că acest tratament  combate depresiile şi tulburările psihice. De asemenea, și în alte afecţiuni grave, precum Parkinsonul şi boala Alzheimer, nutriționiștii recomandă o cură cu drojdie , câte 14 zile pe lună . În timpul concediului, cura cu drojdie trebuie continuată:  zilnic se administrează câte patru linguriţe de drojdie.

Drojdia de bere este dușmanul obezității

Acest remediu natural oferă rezultate foarte bune și în cazul terapiei contra obezității. Mai ales în timpul concediului, persoanele care vor să scape de kilogramele în plus nu trebuie să întrerupă tratamentul cu drojdie de bere. În fiecare lună, cura trebuie urmată timp de trei săptămâni. În acest caz, se administrează câte trei linguriţe de drojdie de bere pe zi, pe stomacul gol, până când greutatea scade la performanța dorită. Cromul conţinut de drojdia de bere scade pofta de mâncare, în special dorinţa de a consuma dulciuri; de aceea terapia aceasta este recomandată şi persoanelor cu diabet.

Drojdia, un adjuvant în tratamentele anticancer

Cercetările referitoare la eficiența drojdiei în boala canceroasă au dovedit că acest remediu natural este benefic și  în tratamentul tumorilor maligne. În cazul bolnavilor care au urmat un tratament cu citostatice şi au primit simultan şi drojdie de bere (câte șase linguriţe pe zi), tratamentul  a avut efecte secundare puternice în comparaţie cu bolnavii care  nu au luat drojdie în timpul tratamentului clasic. Aceste concluzii sunt rezultatul unor cercetări, efectuate de o echipă de medici din Munchen, timp de 15 ani,  pe tema efectelor drojdiei de bere în tratamentul împotriva cancerului.

 Ce spun nutriționiștii despre beneficiile tratamentului cu drojdie de bere  pe categorii de vârstă

Dacă în concediu  vă însoțesc și copiii  

Deoarece drojdia de bere stimulează procesul de creştere la copii și contribuie la consolidarea oaselor, pentru copiii cu vârste cuprinse între 8 şi 14 ani, doza recomandată în timpul concediului este de două linguriţe pe zi. Specialiştii recomandă o astfel de cură un  interval de trei săptămâni pe lună, de trei-patru ori pe an.

Pentru adolescenți, curele trebuie urmate 10 zile pe lună

La adolescenţi, curele de drojdie îmbunătățesc dezvoltarea intelectului și combat întârzierile  de dezvoltare. În acest caz, se administrează câte două linguriţe de drojdie, un interval de zece zile pe lună. Pentru adolescenți, vitaminele și aminoacizii prezenți în drojdia de bere tratează și erupțiile de acnee, ținând sub control instabilitatea emoţională, cauzată de „bombardamentul” hormonal.

La adulți, mai ales în concediu, dieta cu drojdie este un tonic ”antistres”

În concediu, la adulţi, tratamentul cu drojdie susţine efortul  şi îmbunătăţeşte performanţele fizice şi intelectuale. În același timp, cura cu drojdie (câte o lingură pe zi, administrată vreme de zece zile pe lună), cură ce însoțește odihna, este un minunat remediu antistres.

Terapia cu drojdie, beneficii pentru vârsta a treia

În timpul concediului, la vârstnici, un tratament cu acest tonic, câte două linguri pe zi, dimineaţa şi la prânz are efecte foarte bune de revigorare. La acestă categorie de vârstă, terapia cu drojdie trebuie urmată lunar, nu numai în concediu (un interval de 21 de zile pe lună). În acest fel, terapia cu drojdie  menţine sănătatea sistemului nervos și  a celui vascular şi ajută organismul în lupta cu bolile degenerative.

Alternative de administrare

Drojdia de bere se poate consuma în amestec cu sucuri de fructe şi de legume, în funcţie de preferinţa persoanelor care vor  să urmeze un astfel de tratament. Deseori, o lingură de drojdie se combină cu o linguriţă de miere. În amestec cu diferite ceaiuri, de afin, de chimen sau de anason, drojdia combate balonările.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
culori brazi 2022
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
caine covid carantina china foto twitter jpg
infidelitate 0 jpeg
Capture PNG
alcool jpg
image
image
image
image
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Anamaria Prodan
masina cu lemne furate din padure jpeg
caine covid carantina china foto twitter jpg