Magneziul, bun pentru circulaţie!

Ultima actualizare:

    Dacă te confrunţi cu proasta circulaţie a sângelui, primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să depistezi cauza
Dacă te confrunţi cu proasta circulaţie a sângelui, primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să depistezi cauza

Fie că afară e frig, fie nu, îţi simţi mai tot timpul mâinile şi picioarele reci. Acesta este un semn că sângele ajunge mai greu la extremităţile corpului. Citeşte în revista „Click! pentru femei" cum să ţii lucrurile sub control.

Dacă te confrunţi cu proasta circulaţie a sângelui, primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să depistezi cauza. În unele situaţii, circulaţia sangvină deficitară este moştenită genetic, însă, de obicei, factorii cei mai comuni sunt fumatul, stilul de viaţă sedentar şi obezitatea. Aceştia duc în timp la îngustarea arterelor, lucru care nu mai permite vaselor sangvine să transporte suficient sânge bogat în oxigen către toate organele vitale.

Mai citeşte în revista “Click! pentru femei” de mâine:7 secrete pentru un păr bogat şi sănătos; Cum faci faţă geloziei

simeon stalpnicul png

Ce suplimente poţi lua. Magneziul este indicat în această problemă, fiindcă ajută la buna funcţionare a sistemului nervos, îmbunătăţeşte capacitatea mentală, ameliorează amorţelile şi crampele de la nivelul membrelor, prevenind apariţia aterosclerozei şi a infarctului miocardic. Aşadar, discută cu medicul tău pentru a-ţi stabili doza optimă de magneziu pe zi.

La fel de eficiente sunt şi suplimentele care conţin acizi graşi Omega-3, fiindcă stimulează circulaţia sângelui către extremităţi, menţin în limite normale nivelul colesterolului, scad inflamaţiile din corp şi reduc durerile articulare ori musculare.

Rolul masajului terapeutic. O metodă eficientă de stimulare a circulaţiei sangvine este masajul terapeutic. Efectuată cu regularitate, această procedură medicală folosită încă din antichitate previne apariţia venelor varicoase (vase dilatate şi dureroase) de la nivelul picioarelor. În plus, masajul contribuie la buna funcţionare a sistemului limfatic, care ajută organismul să lupte împotriva infecţiilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net