Mănâncă avocado ca să slăbeşti
Avocado este un fruct-minune! Ne scapă de colesterolul rău şi de kilogramele în plus. De la avocado, la ulei de cocos şi până la gălbenuşul de ou, iată cele 7 alimente magice care te scapă de colăcei.
Avocado nu trebuie să lipsească din alimentaţia zilnică. Datorită substanţelor pe care le conţine, îmbunătăţeşte metabolismul şi favorizează arderea grăsimilor din organism. Bogat în grăsime monosaturată, avocado scade colesterolul rău şi riscul de a face boli de inimă.
Uleiul de cocos creşte metabolismul cu 15%, de aceea împiedică depunerea de depozite de grăsime. Structura moleculară a grăsimii de cocos e aparte. Este mai solubilă în apă şi nu face rău inimii. Uleiul de cocos e foarte bun la gătit, deoarece compoziţa sa rămâne neschimbată.
Uleiul de somon sălbatic scade colesterolul rău şi trigliceridele şi favorizează pierderea kilogramelor în plus. Aveţi grijă ca somonul să nu provină din ferme, fiindcă nu are aceleaşi proprietăţi. Puteţi consuma şi somon afumat şi prăjit.
Uleiul de măsline conţine acizi graşi monosaturaţi şi e bogat în antioxidanţi. Creşte nivelul de colesterol bun şi îl scade pe cel rău, favorizând arderea grăsimilor. Previne apariţia bolilor de inimă.
Uleiul din seminţe de in este bogat în acizi omega 3 şi substanţe antioxidante. Favorizează arderile de grăsime, reduce riscul de a face boli cardiovasculare. Măreşte serotonina din creier şi conferă o stare de bine.
Migdalele sunt bogate în acizi omega 6 şi omega 3. Sunt foarte alcaline şi conţin multe vitamine, cum ar fi vitamina E, şi minerale, fier, magneziu şi calciu. Conţin acizi monosaturaţi şi favorizează arderea grăsimilor.
Preferaţi gălbenuşul din ou. Conţine în proporţie de sută la sută acizi solubili , vitaminele A, D, E şi K, calciu, fier, zinc, biotină, vitaminele B 6 şi B12. Un consum regulat de gălbenuşuri la micul dejun ajută la pierderea kilogramelor. Au grăsimi care încetinesc absorbţia proteinelor.