Mănânci fast-food? Ficatul tău arată ca şi cum ai fi avut hepatită!

Cel mai periculos aliment fast-food, spun experţii, sunt cartofii prăjiţi, deoarece conţin cele mai multe ingrediente nocive.

Dr. Drew Ordon, unul dintre cei care au participat la efectuarea studiului, spune că pe lângă sare şi grăsimi, cartofii prăjiţi conţin şi foarte mult zahăr, care ajută alimentele să aibă culoarea aurie.

De asemenea, doctorul a spus că şi toate celelalte alimente de la restaurantele fast-food conţin foarte multe chimicale şi consumul lor, chiar şi pe parcursul câtorva săptămâni, distruge ficatul la fel ca şi hepatita, conducând la insuficienţă hepatică şi chiar la moarte.

FotoJet (4) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
simona gherghe jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
foto1 bugetarib jpg
146611232 3742203725834741 8686709293170634902 n jpg
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
Finala Chefi la cutite sezonul 10 Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
Cătină cu miere - beneficii pentru sănătate
raed arafat si klaus iohannis jpg
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară
foto 8 meda contras  Anglia jpg