Mâncaţi cât mai mult usturoi crud!
Există multe studii care arată că usturoiul crud are efecte miraculoase la persoanele diagnosticate cu cancer. Nu uitaţi să-l introduceţi constant în dietă.
Cercetătorii recomandă consumul de usturoi, însă recunoasc că este dificil să se evalueze beneficiile potenţiale ale usturoiului împotriva cancerului.
Asta pentru că noi mâncăm usturoi în cantităţi mici, ca pe un condiment, şi este destul de dificil de stabilit cantitatea consumată.
Mai mult decât atât, beneficiile lui sunt diferite în funcţie de modul în care acesta este consumat. Cel gătit este mai puţin benefic decât cel crud.
Tot studiile arată că nu există suficiente dovezi pentru a-l declara leguma care scade riscul de apariţie a cancerului de stomac, a celui mamar sau pulmonar.
„Este adevărat că am demonstrat că usturoiul este un ajutor în cancerul de colon, prostată, ovare, esofag, laringe sau rinichi. Pentru alte tipuri de cancer mai avem încă multe întrebări" au declarat specialiştii.