Mărul este un remediu pentru numeroase afecțiuni

Ultima actualizare:

    Mărul este un tonic pentru organismul nostruSursa foto: Click.ro
Mărul este un tonic pentru organismul nostruSursa foto: Click.ro

Nutriționiștii precizează că stratul de substanţe chimice, aplicat pe coaja fructului sub formă de ceară, are rolul să-i prelungească viaţa în timpul depozitării. Totuşi, unii consumatori preferă să mănânce mărul fără coajă, iar obiceiul acesta reduce o bună parte dintre beneficiile pe care deliciosul fruct le are asupra organismului.

Mărul conține acid ursolic

Mărul conţine din belşug acid ursolic, substanţă care protejează organismul de multe boli : are acţiune antireumatică şi diuretică, ajută la regenerarea pielii (prin stimularea fibrelor de colagen), controlează nivelul insulinei, hormon care influenţează greutatea, dar poate fi şi un remediu care să prevină atrofierea muşchilor, afecţiune întâlnită frecvent odată cu înaintarea în vârstă, a precizat Christopher Adams, coordonatorul  unui studiu american important.     

Mărul trebuie consumat în întregime

Pentru a beneficia de întreaga sa putere terapeutică, mărul se consumă în întregime: cu coajă, cu cotor şi cu sâmburi, susţin şi nutriţioniştii francezi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
poligon explozie jpg
ucraina png
Schengen shutterstock 9 jpg
lidl jpg
profi1 jpeg
cna consiliul national al audiovizualului Foto Facebook jpg
masina electrica
padure tropicala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net