Medicii români trag un semnal de alarmă în plină pandemie de Covid19: "Nimeni nu ar trebui să se simtă în siguranţă"

25 martie 2020
image
Sursa foto: Facebook

Pandemia de coronavirus a provocat primele decese şi în România, iar măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19 luate de autorităţi par să nu fie suficiente, asta pentru că românii nu le respectă. Deşi li s-a recomandat să nu iasă din casă decât pentru urgenţe, oamenii au umplut parcurile şi au mers la grătare zilele trecute. Medicii trag semnale de alarmă şi spun că pericolul infectării şi creşterii numărului de cazuri este uriaş.

Chirurgul oncolog Octav Ginghină spune că blocarea serviciilor de terapie intensivă este un scenariu care trebuie evitat cu orice preţ în România, mai ales că sistemul medical românesc are puţine resurse. 

Citește continuarea articolului, aici!Citește și:Top trei zodii care sunt misterioase. Ele se ascund de ceilalţi, din teama de a nu fi respinseMihaela Rădulescu, mesaj emoţionant pentru Ayan, fiul ei: ”Orice relaţie plan de căsătorie ar trebui să înceapă cu două săptămâni de carantină”

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg
calendar ortodox 2021 18 mai sfantul mucenic teodot din ancira png