Merele previn efectele bolilor neurovegetative

Ultima actualizare:

    Merele au o mulțime de proprietăți beneficeFoto: pixabay.com
Merele au o mulțime de proprietăți beneficeFoto: pixabay.com

Pectina, o fibră importantă din compoziţia mărului, este considerată o armă eficientă împotriva colesterolului, susţin nutriţioniştii europeni.

De asemenea, specialiştii europeni semnalează că şi fenolii, un tip de antioxidanţi, îi protejează pe consumatorii de mere de diferite forme de cancer şi, nu în ultimul rând, de accidente vasculare şi cerebrale.

Mai mult, cercetǎrile nutriţioniştilor europeni au dovedit cǎ persoanele care consumǎ fructe sau alte alimente bogate în fibre sunt mai protejate împotriva bolii Parkinson.

Totodată, gustoasele fructe, pe care le putem consuma tot anul, mai conţin şi fitonutrienţi, substanţe capabile să prevină efectele dramatice ale bolilor neurovegetative, cum ar fi boala Alzheimer şi Parkinsonul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Placinta de branza de vaci  Sursa foto shutterstock 1323096947 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Prințesa Kate (1) jpg
rugaciune jpg
image png
yubari jpg
image png
carne oaie miel istock jpg
raceala jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net