Mihaela Bilic dezvăluie alimentul care nu trebuie să lipsească din dietă: "Cel mai eficient pentru topirea kilogramelor"

Ultima actualizare:
Mihaela Bilic a dezvăluit alimentul care nu trebuie să lipsească din dietă
Mihaela Bilic a dezvăluit alimentul care nu trebuie să lipsească din dietă

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a revenit cu o nouă serie de sfaturi privind un stil de viață sănătos. Ea a dezvăluit care este alimentul cel mai sățios. Potrivit Mihaelei Bilic, acesta nu trebuie să lipsească din curele de slăbire.

Medicul nutriționist, Mihaela Bilic, oferă adesea sfaturi pe pagina personală de Facebook despre un stil de viață echilibrat și modul în care dietele pot contribui la un tonus bun. De această dată, ea și-a îndreptat atenția asupra rolului jucat de proteine în cadrul curelor de slăbire. 


    Sursă foto: Shutterstock
Sursă foto: Shutterstock

Pornind de la ideea că proteinele sunt un element central al dietelor, medical nutritionist Mihaela Bilic recomandă carnea la grătar, despre care spune că este alimentul cel mai săţios şi eficient în diete. „Nu există cură de slăbire fără carne la grătar. Nu există început de an fără o cură de slăbire. Şi nu există cură de slăbire fără carne la grătar, produsul cel mai săţios şi mai eficient când vine vorba de "topirea" kilogramelor în plus. Deci carne să fie!", a scris medicul nutriţionist Mihaela Bilic, pe pagina de Facebook.

Principalul inamic al siluetei 

Potrivit Mihaelei Bilic principalul inamic al unei forme fizice de invidiat este uleiul. "Avem în tradiţiile culinare uleiul ca ingredient obligatoriu în orice preparat, totul începe cu “se pune ulei în cratiţă”. La 100cal/lingură pot să vă spun că obiceiul ăsta ne “costă” silueta. Vă provoc la o încercare: renunţaţi o lună la sticla de ulei de gătit si descoperiţi ce gust are mâncarea fără el. Lăsaţi doar 1-2 linguri/zi de ulei crud, pus peste salate. Veţi slăbi, vă promit!”, a adăugat medicul.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net