O reţetă gustoasă pe zi: Salată cu sos alb

Ultima actualizare:

Preparare: Se fierb pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj, se clătesc cu apă rece şi se pun la scurs. Se curăţă ciupercile şi se condimentează cu sare şi piper. Se condimentează fileul de somon cu sare şi piper, se unge cu ulei şi se frige pe grătar împreună cu ciupercile. Pentru sos, se topeşte untul, se adaugă făina desfăcută în lapte cald şi se fierbe câteva minute, amestecând continuu. Când s-a legat sosul, se adaugă smântâna, mărarul tocat fin şi se mai dă în câteva clocote. Se pun pastele scurse bine într-un vas, se adaugă peştele tăiat bucăţele, roşiile şi ciupercile tăiate sferturi şi ceapa tăiată bucăţi mari. Se condimetează cu sare şi piper, se amestecă uşor şi se toarnă sosul deasupra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cumparaturi supermarket alimente  shopping (2) jpeg
junjun1 jpeg
michael jackson jpg
restaurant foto unsplash jpg
dulciuri jpg
Blocuri Bucuresti FOTO Shutterstock jpg
somn pexels jpg
autostrada 5 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net