Obiceiuri alimentare care cresc riscul de cancer la colon

Ultima actualizare:

    Obiceiuri alimentare care cresc riscul de cancer la colonclickpentrufemei.ro
Obiceiuri alimentare care cresc riscul de cancer la colonclickpentrufemei.ro

Alimentația joacă un rol extrem de important pentru sănătate, fiind una dintre principalele cauze răspunzătoare de apariția bolilor. De exemplu, dacă dieta ta este bogată în grăsimi, atunci riscul de a dezvolta cancer la colon este crescut. La fel se întâmplă și în cazul dietelor care conțin multă proteină animală, de aceea este util să cunoști care sunt factorii care îți pot influența sănătatea într-un mod negativ.

Aditivi periculoși

Nu doar grăsimile nesănătoase și consumul exagerat de alimente de origine animală contribuie la creșterea riscului cancerului de colon. Din păcate, mâncarea procesată, cea de tip fast-food conține doi aditivi foarte periculoși, și anume: carboximetilceluloza - cunoscută și sub denumirea de gumă de celuloză și polisorbat 80.

Cum poți reduce riscul

Cafeaua

Cafeaua are proprietatea de a împiedica dezvoltarea acestui tip de cancer. Potrivit studiului inclus în jurnalul „Epidemiologia Cancerului – Biomarkeri și Prevenție‟, una dintre cele mai populare băuturi cu care oamenii își încep ziua, cafeaua, poate reduce semnificativ riscul cancerului colorectal. Dacă bei una sau două cești de cafea zilnic, acesta scade cu 26 de procente, în timp ce două cești și jumătate reduc riscul la jumătate.

Află ce alte alimente reduc riscul de cancer ce colon

Alimentele care previn cancerul de colon

Ai colon iritabil? Elimină stresul!

image
image
image
image
image
image
index png
Anastasia Pokreshchuk jpg
prostitutie jpg
Amanda Bynes jpeg
lumanari jpg
chei in usa  jpeg