Alimente care fac mai mult rău decât bine

Ultima actualizare:

Zahărul

Aportul excesiv de zahăr cauzează carii şi reprezintă un risc crescut pentru obezitate, inflamaţii şi boli cronice, cum ar fi sindromul metabolic şi diabetul de tip 2. În plus, s-a dovedit ştiinţific că zahărul cauzează şi acnee.

Optează pentru îndulcitori naturali, cum ar fi stevia, mierea sau melasa. Zaharurile naturale găsite în fructele proaspete sau uscate și conservele de fructe sunt, de asemenea, alegeri foarte bune.

Uleiul vegetal

Uleiurile vegetale, comun utilizate în case și restaurante, au foarte mulţi acizi graşi Omega-6 și prea puţini Omega-3. O dietă dezechilibrată declanșează bolile inflamatorii, cum ar fi cele de inimă şi cancerul.

Vezi ce alte alimente pot dăuna organismului pe clickpentrufemei.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net