Oul, bun în tratamentele contra mătreţii

Ultima actualizare:

Deşi inofensivă, mătreaţa nu este estetică. Dacă şi tu cauţi o rezolvare în acest sens, trebuie să încerci câteva tratamente cu ou.

Acesta conţine proteine, biotină şi sulf, care îl face ideal în lupta contra matreţii.

  • Ou şi ulei de cocos. Masca cu ou şi ulei de cocos este foarte hrănitoare şi îţi va lăsa un păr strălucitor şi puternic, fără mătreaţă. Uleiul de cocos conţine acizi graşi, vitamine şi minerale care menţin sănătatea părului. Fă-ţi o mască din albuş de ou şi ulei de cocos. În funcţie de câte albuşuri foloseşti, pui tot atâtea linguri de ulei de cocos. Amestecă ingredientele, apoi aplică conţinutul la rădăcina părului, pe tot scalpul. Lasă să acţioneze timp de o oră, apoi spală-te pe cap în mod obişnuit. Aplică acest tratament cel puţin o dată pe săptămână pentru un rezultat mai rapid.
  • Ou şi suc de lămâie. Pe lângă îndepărtarea mătreţii, această mască îţi va curăţa părul în profunzime, pentru că îndepărtează murdăria, praful, pielea moartă şi grăsimea. Proporţia este de un albuş de ou la jumătate de lingură cu suc de lămâie. În funcţie de lungimea şi desimea părului dumneavoastră, folosiţi mai multe albuşuri. Aveţi grijă ca lămâia să fie cât mai proaspătă. Amestecă ingredientele până devin o pastă, apoi aplică la rădăcina firului de par. Lasă să acţioneze aproximativ 30 de minute, apoi clăteşte cu apă călduţă şi spală-te pe cap. Repetă procedeul de câteva ori pe săptămână.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Methoni jpg
par vopsit jpg
cascada urlatoarea jpg
Edgar Allan Poe by Vallotton jpg jpeg
adolf hitler jpg
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
octavia marlow instagram jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net