Plante contra arsurilor stomacale

Ultima actualizare:

După mesele copioase vin arsurile la stomac. Ceaiurile fac, şi de această dată, minuni. Iată ce plante ne alungă durerea de stomac.

Ţintaura calmează arsurileArsura la stomac reprezintă o durere situată în capul pieptului şi care poate iradia în spatele stern. E cauzată de refluxul gastro-esofagian şi  agravată de alimentaţia necorespunzătoare. Preparaţi o infuzie din 1 linguriţă de ţintaură uscată la 250 ml de apă clocotită, se infuzează 5 minute, se consumă 3 căni pe zi.Sucul de roşii curăţă intestineleArsurile şi crampele apar din cauza suprasolicitării intestinelor. Pentru calmare, aveţi nevoie de o detoxifiere. Cel mai la îndemână mod este folosirea pentru 24 de ore a sucului de roşii o dată pe săptămână, primăvara şi toamna. Apelaţi la reflexoterapie şi la acupunctură pentru tratarea constipaţiei.Cimbrul te scapă de crampeLuaţi o  linguriţă de cimbru şi puneţi-o în 1 lingură de apă rece, timp de 5 minute. Acest macerat se introduce în 250 ml de apă clocotită, se infuzează 15 minute, se strecoară şi se consumă 2 căni pe zi.Ghimbirul stinge acidul din stomacCeaiul de rădăcină de ghimbir este indicat în această perioadă. Adăugaţi o linguriţă de rădăcină de ghimbir proaspăt rasă într-o cană cu apă fierbinte. Rădăcina se lasă în cană timp de 10 minute, iar apoi se bea ceaiul obţinut. Această plantă are capacitatea de a relaxa muşchii ce susţin peretele esofagului, astfel încât acidul din stomac nu este împins către esofag.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 aprilie icoana sfantul mucenic amfian sfantul cuvios tit facatorul de minuni si sfantul mucenic edesie icoana sec  xx manastirea panahrantou megara grecia doxologia jpeg
accident jpeg
1 beneficiile ceaiului de musetel jpg jpeg
imigranti jpeg
pasageri pe aeroportul otopeni dupa reluarea zborurilor jpeg
farse 1 aprilie jpeg